Breaking News

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Επεισόδια 104 - 105 - 106 - 107, 2ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 21/2/22 - Επεισόδιο 104: Η Μάρμω είναι πολύ συγκινημένη που βρήκε την κόρη της και ετοιμάζει ταξίδι μοναχά για πάρτη της, την ώρα που η Φιλιώ ακούει τυχαία τον Ηλία να προσκαλεί τη Βαλέρια στο σπίτι του και μένει άναυδη... Η Αλίκη και ο Τζώρτζης ανακαλύπτουν φωτογραφίες του Κανέλου από το Μπαρ το «Ναυάγιο» και αγχώνονται πως η Χρύσα μπορεί και να ‘χει δαγκώσει τη λαμαρίνα μετά τη... γuμνή εμφάνιση της αστυνομικής αρχής του τόπου.

Ο Παναγής πάλι επιμένει να μάθει τι του κρύβει η Κατερίνα και γιατί καλύπτει την Κική και ένας ακόμα καυγάς ξεκινάει για το ζευγάρι μας. Ο Σίμος συνεχίζει να το παίζει σε διπλό ταμπλό, χωρίς να ξέρει ότι η Τούλα τον παρακολουθεί και περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να «χτυπήσει». Την ίδια ώρα ο Ηλίας περιμένει τη Βαλέρια, μόνο που στη θέση της έρχεται η Φιλιώ που έχει... ξαναβρεί τη λαλιά της και είναι αποφασισμένη να του τα πει ένα χεράκι!

Τρίτη 22/2/22 - Επεισόδιο 105: Η Χρύσα υποψιάζεται πως η Κική με την Κατερίνα της λένε ψέματα και προσπαθεί να τις... ανακρίνει, μόνο που δεν καταφέρνει να βγάλει άκρη. Την ίδια ώρα ο Μένιος ψάχνει τη Μάρμω της οποίας τα ίχνη αγνοούνται... Ο παπάς μας αποφασίζει πως το σίλβερ αλέρτ είναι μονόδρομος, μονόδρομος όμως είναι και η οργή της Μάρμως όταν τη φέρνουν σηκωτή πίσω στο χωριό. Η Φιλιώ είναι έξαλλη με τον Ηλία και θέλει να αλλάξει διεύθυνση να αλλάξει σπίτι και να μετακομίσει στο... Φωτεινό, ενώ ο Κανέλος θέλει παιδιά αλλά, όπως εκμυστηρεύεται στη Χρύσα, πιστεύει πως με την Αλίκη είναι σε πολύ λάθος δρόμο. Ο Σάββας παίρνει χαμπάρι πως η Βαλέρια θέλει να κοιμάται όρθιος, κυριολεκτικά και μεταφορικά, για να κάνει τη ζωή της, και γίνεται έξω φρενών. Το μιούζικαλ της Καλλιόπης ξεκινάει και το στοίχημα για όλο το χωριό είναι μεγάλο: «...και στον Πλάτανο μια υπέροχη ζωή...»...


Τετάρτη 23/2/22 - Επεισόδιο 106: Η Μάρμω είναι έξαλλη που την «ξεφώνισαν» σε ολόκληρο το πανελλήνιο με το σίλβερ αλέρτ, την ίδια ώρα που η ζήλεια του λουκουμάκη για το στενό μαρκάρισμα της Αγγέλας στον παπά έχει χτυπήσει κόκκινο! Η Τούλα είναι σε μαύρα χάλια αφού ετοιμάζεται να κλείσει οριστικά το κεφάλαιο «Σίμος», την ίδια ώρα που ο Παναγής αποφασίζει να ρίξει νερό στο κρασί του και να τα ξαναβρεί με το Κατερινάκι του. Η πικραμένη Φιλιώ μαζεύει και τα τελευταία της πράγματα από το σπίτι του Ηλία, βάζοντας έτσι οριστικό τέλος σε ό,τι ζήσανε… Οριστικό τέλος θέλει να βάλει και ο Χαραλάμπης στο γάμο του με την Καλλιόπη που τον πρόδωσε, ενώ ο Σάββας πιάνει στα πράσα τη Βαλέρια που έχει βάλει τα καλά της και περιμένει τον Ηλία! Τι θα κάνουν η Κατερίνα και ο Θοδωρής όταν καταλάβουν πως ο Τζώρτζης έγινε πρόεδρος της Τρουφέξ χάρη σε μια... πλαστογραφία και όχι στην επιθυμία του Βαγγέλα;


* Η σειρά δεν προβλήθηκε την Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου, λόγω έκτακτης επικαιρότητας...

Παρασκευή 25/2/22 - Επεισόδιο 107: Ο Σάββας είναι έξαλλος με τη Βαλέρια και παρόλο που ο Ηλίας προσπαθεί να τη δικαιολογήσει δεν τα καταφέρνει και ο νέος πρόεδρος του χωριού μας ζητάει διαζύγιο με συνοπτικές διαδικασίες. Το ίδιο είναι έτοιμος να κάνει και ο Χαραλάμπης που αποφασίζει να φύγει από το σπίτι και να μετακομίσει στους συμπέθερους ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τη στάση της Καλλιόπης. Η Τούλα πάλι που βλέπει το Σίμο σε ραντεβουδάκι με τη Γιώτα, αποφασίζει να μην κάνει τίποτα απολύτως και να ρίξει ήρεμα και πολιτισμένα τίτλους τέλους στη σχέση τους. Την χειρότερη κρίση από όλους όμως φαίνεται να την περνάνε τα τρία ξαδέρφια, καθώς η Κατερίνα και ο Θοδωρής είναι πυρ και μανία με τον Τζώρτζη για την πλαστογραφία της διαθήκης του παππού τους. Ο Τζώρτζης δεν είναι ο μόνος που λέει ψέματα στην Κατερίνα όμως, αφού και ο Παναγής φαίνεται πως έχει αρχίσει να της κρατάει μυστικά παρέα με τη... Τζένη!


Για την αρχική σελίδα "Χαιρέτα μου τον Πλάτανο" πατήστε ΕΔΩ