Breaking News

Χαλκιάς για συνέντευξη στη Μαλέσκου: «Ήταν μια άτυχη στιγμή, έχασα την ψυχραιμία μου και έχω ένα μέρος της ευθύνης» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για την ένταση που επικράτησε στη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο «Love it» και την Ιωάννα Μαλέσκου, μίλησε ο Τάσος Χαλκιάς στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα».

«Θεωρώ ότι αυτό που έγινε ήταν μια άτυχη στιγμή, όπου κι εγώ έχασα την ψυχραιμία μου και έχω ένα μέρος της ευθύνης, το λιγότερο ας μου επιτραπεί. Ωστόσο, σαν μεγαλύτερος, εγώ έπρεπε να φανώ πιο σοφός και να το σταματήσω. Μπορεί να μην το έκανα γιατί η συγκυρία εκείνη τη στιγμή δεν βοήθησε την ψυχολογία μου κι αυτό δεν είναι δικαιολογία, αλλά αιτιολογία. Ο σεβασμός ξεκινάει από τον αυτοσεβασμό. Αν δεν σέβεσαι τον εαυτό σου, δεν είσαι ικανός να σεβαστείς κανέναν», τόνισε ο γνωστός ηθοποιός.

Νωρίτερα, ο Τάσος Χαλκιάς εξομολογήθηκε: «Έχασα τους γονείς μου αρκετά μεγάλος, αλλά τους σκέφτομαι καθημερινά. Από τον πατέρα μου και μόνο έφαγα πολύ ξύλο. Όταν με έδειρε ένας δάσκαλος, πήγε ο μπαμπάς μου και τον έπιασε από το αυτί, κυριολεκτικά όμως... Ο πατέρας μου, όταν με έδερνε, υπήρχε κάποιος λόγος... έπρεπε να με δείρει, δεν γινόταν αλλιώς. Δεν έχω την αίσθηση της κακoποίησης, εκείνη την εποχή ήταν δικαιολογημένη. Στα 41 μου, ένας φίλος έπεισε τον πατέρα μου να έρθει να με δει στο Εθνικό Θέατρο. Με μαύρο δάκρυ μου ζήτησε συγγνώμη, που δεν είχε έρθει έως τότε να με δει».

Δείτε στο βίντεο του Mega όσα είπε στην Ελένη Μουστάκη.