Breaking News

Χρυσηίδα Δημουλίδου: «Έπαθα λύκο μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σοκάρουν οι φωτογραφίες με τη Χρυσηίδα Δημουλίδου που προβλήθηκαν στο Πρωινό. Η γνωστή συγγραφέας υποστήριξε ότι έπαθε λύκο, μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού. Μεταξύ άλλων, είπε τηλεφωνικά στην εκπομπή του ΑΝΤ1:

«Η ιστορία μου ξεκίνησε στις 12 Ιουνίου 2021, όταν έκανα τη δεύτερη δόση του εμβολίου. Την επόμενη ημέρα ξύπνησα και ένιωσα σαν να είχα τρακάρει με τρένο. Δε μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι, είχα ισχυρό πονοκέφαλο και τρομερή αδιαθεσία.

Τη μεθεπόμενη ήμουν λίγο καλύτερα, αλλά ξύπνησα με αυτά που βλέπετε στο χέρι μου. Πάνω στην παραζάλη μου, κάπου έξυσα το χέρι μου και το μελάνιασα, αλλά δεν έδωσα σημασία. Πέρασε σε 10 ημέρες περίπου αλλά στη συνέχεια, σε δύο ημέρες, ξαναβγήκε. Και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα...

Τα παρατράγουδα ξεκίνησαν από τον Ιούλιο όταν άρχισε η ραγδαία πτώση μαλλιών. Άρχισε να παραμορφώνεται το πρόσωπό μου και να βγάζω εξανθήματα, να έχω συνεχόμενη κούραση και πονοκεφάλους και να μυρίζω οσμή καπνού, κάτι που με ξυπνούσε τη νύχτα καθώς ήταν πολύ ενοχλητικό. Επίσης, δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου.

Στους τρεις μήνες παραμονής μου στη Μύκονο ζήτημα να βγήκα πέντε - έξι φορές... Πήγα σε δερματολόγο - γιατί νόμιζα ότι έπαθα καρκίνο δέρματος - και μου είπε να πάω σε αιματολόγο... Επέστρεψα στην Αθήνα και ο ρευματολόγος μου διέγνωσε λύκο, που είναι αυτοάνοσο».

Δείτε το βίντεο.