Breaking News

Θεοδώρα Σιάρκου για Φιλιππίδη: «Πολλές φορές τον σκέφτομαι τον Πέτρο και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Mega Kαλημέρα» παραχώρησε η Θεοδώρα Σιάρκου, η οποία ρωτήθηκε και για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τα παιδιά της και τον σύζυγό της, ο οποίος είναι επαγγελματίας δύτης, ενώ αναφέρθηκε και στην παράσταση «Παιχνίδια στη σοφίτα» στο θέατρο Xυτήριo, στην οποία πρωταγωνιστεί.

Η Θεοδώρα Σιάρκου ρωτήθηκε για τον Πέτρο Φιλιππίδη, με τον οποίο συνεργάστηκε στη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο». Μάλιστα, υπήρξε η τελευταία τηλεοπτική του παρτενέρ. Η ηθοποιός τόνισε ότι ήταν δύσκολες οι μέρες που ο Πέτρος Φιλιππίδης οδηγήθηκε στη φυλακή.

«Ήταν πάρα πολύ δύσκολες εκείνες οι μέρες. Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος και δε σου κρύβω ότι πολλές φορές τον σκέφτομαι τον Πέτρο και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Εγώ είχα μια πάρα πολύ αρμονική συνεργασία μαζί του. Πέντε μήνες συνεργαστήκαμε άψογα. Δεν έδωσε ποτέ δικαίωμα ούτε σε μένα ούτε σε κάποιον άλλο συνάδελφο και νομίζω ότι και η παραγωγή γενικότερα δεν είχε θέματα με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Ήμασταν όλοι πάρα πολύ μουδιασμένοι, πολύ στεναχωρημένοι και πολύ σοκαρισμένοι», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο του Mega.