Breaking News

Θλίψη για την απώλεια του Tom Parker - «Έσβησε» στα 33 του ο τραγουδιστής των «The Wanted» (videos+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Θλίψη προκαλεί η είδηση του θανάτου του Άγγλου τραγουδιστή Tom Parker, σε ηλικία μόλις 33 ετών.

Έφυγε από τη ζωή χθες (30/3) ο Tom Parker, ο τραγουδιστής του βρετανικού συγκροτήματος "The Wanted". Ήταν μόλις 33 ετών.

Τον Οκτώβριο του 2020 είχε ανακοινώσει ότι διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο (γλοιοβλάστωμα), μη χειρουργήσιμο. Ο καλλιτέχνης το πάλεψε, κάνοντας χημειοθεραπείες, ωστόσο η μάχη που έδωσε αποδείχτηκε άνιση.

Το 2018 ο Tom Parker παντρεύτηκε την ηθοποιό Kelsey Hardwick και απέκτησαν δύο παιδιά: η κόρη τους γεννήθηκε το 2019 και ο γιος τους το 2020.

Όπως αναφέρει το Variety, η σύζυγός του μοιράστηκε τα δυσάρεστα νέα την Τετάρτη, γράφοντας στο Instagram: «Με την πιο βαριά καρδιά επιβεβαιώνουμε ότι ο Tom πέθανε ειρηνικά, με όλη την οικογένειά του στο πλευρό του. Οι καρδιές μας είναι ραγισμένες, ο Tom ήταν το κέντρο του κόσμου μας και δεν μπορούμε να φανταστούμε τη ζωή χωρίς το μεταδοτικό χαμόγελό του και τη γεμάτη ενέργεια παρουσία του. Είμαστε πραγματικά ευγνώμονες για την αγάπη και υποστήριξή σας και ζητάμε να ενωθούμε όλοι για να διασφαλίσουμε ότι το φως του Tom θα συνεχίσει να λάμπει για τα όμορφα παιδιά του. Ευχαριστώ όλους όσους υποστήριξαν τη φροντίδα του σε όλη τη διάρκεια, πάλεψε μέχρι το τέλος. Είμαι για πάντα περήφανη για σένα».

Ανάρτηση για την απώλειά του έκανε και το βρετανικό συγκρότημα, ενώ πολλά είναι τα συλλυπητήρια μηνύματα στα social media από φίλους και συναδέλφους του.

Γεννημένος και μεγαλωμένος στο Μπόλτον του Ηνωμένου Βασιλείου στις 4 Αυγούστου 1988, ο Parker πήρε την πρώτη κιθάρα του σε ηλικία 16 ετών. Σπούδασε για λίγο γεωγραφία στο Μητροπολιτικό Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ, ενώ πήγε σε οντισιόν για το "The X Factor", στο οποίο αποκλείστηκε κατά τη διάρκεια του πρώτου γύρου. 

Αρχικά ο Tom Parker ήταν μέλος των "Take That II" - μίας μπάντας αφιερωμένη στους "Take That" - και περιόδευσε στη Βόρεια Αγγλία.

Το 2009 ίδρυσε το συγκρότημα "The Wanted", με μέλη τους Max George, Siva Kaneswaran, Jay McGuiness και Nathan Sykes.

Ακολούθησαν μεγάλες επιτυχίες, μεταξύ των οποίων τα "All Time Low", "Glad You Came", "Heart Vacancy", "Lose My Mind" και "Chasing the Sun". 

Το 2014 τα μέλη του συγκροτήματος ακολούθησαν χωριστούς δρόμους. Ο Parker κυκλοφόρησε πολλά σόλο τραγούδια, ενώ ήταν DJ και συνεργάστηκε με τον Richard Rawson σε ένα κομμάτι με τίτλο "Fireflies". Επίσης, το 2015 εμφανίστηκε στο "Celebrity MasterChef" στο Ηνωμένο Βασίλειο, στο οποίο αποκλείστηκε στους ημιτελικούς. 

Τον Σεπτέμβριο του 2021, οι "The Wanted" κυκλοφόρησαν ένα best άλμπουμ, ενώ έδωσαν μια συναυλία στο Λονδίνο για τη στήριξη του Tom Parker.




Πληροφορίες από: Variety