Breaking News

Αθηνά New York για Αλέξη Παππά: «Eρωτεύτηκα φoυλ, όλοι το ξέρουν... Έκανα τα πάντα για να μείνω στην Ελλάδα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το «The Bachelor 2» είχε ολοκληρωθεί στον Alpha τον Δεκέμβριο του 2021. Η Αθηνά New York είχε κερδίσει την καρδιά του Αλέξη Παππά, ωστόσο οι δυο τους αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς  δρόμους. Χθες, Σάββατο, η Αθηνά ανέβασε βίντεο στο κανάλι της, στο οποίο αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Θα έκανα τα πάντα για τον άνθρωπο που αγαπώ. Πήγα στην Αμερική γιατί είμαι Αμερικανός πολίτης. Δεν μπορούσα να καθίσω στην Ελλάδα, με απέλασαν...

Είχα μια ιδέα, να κρυφτώ στο σπίτι του Αλέξη, αλήθεια είναι αυτό. Αν κρυβόμουν στο σπίτι του, ποιος θα ήξερε ότι ήμουν εκεί; Αλλά, επειδή όλη η Ελλάδα γνωρίζει ποια είμαι, ήξερα ότι, αν δεν φύγω, θα πάω φυλακή. Δεν έχω πρόβλημα να πάω φυλακή, αλλά είναι μ...α να πάω φυλακή γιατί μετά δεν θα μπορώ να είμαι με τον Αλέξη.

Έχω αμερικάνικο διαβατήριο κι αυτό δεν με άφησε να μείνω παραπάνω από έξι μήνες, ήμουν στην Ελλάδα από τον Ιούνιο... Δεν μπορούσα να μείνω άλλο.

Ξέρεις πόσο αγάπησα τον Αλέξη, πόσο εpωτεύτηκα φoυλ;... Όλοι το ξέρουν... Δεν με ένοιαζαν τα όνειρά μου, ήθελα να κάνω παιδιά με τον Αλέξη... Δεν ήθελα να πάω στην Αμερική, έκανα τα πάντα για να μείνω στην Ελλάδα, πήγα σε πολλούς δικηγόρους. Προσπάθησα να μείνω στην Ελλάδα με την ψυχή και την καρδιά μου, αλλά δεν μπορούσα γιατί έτσι είναι. Έληξε η βίζα μου και δεν μπορούσα να μείνω…».