Breaking News

Αγγελική Ηλιάδη: Η διαταραχή πανικού και η σeξoυαλική παρεvόχληση - «Απομακρύνθηκε από το χώρο και δεν ξαναδούλεψε» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», η Αγγελική Ηλιάδη μίλησε - μεταξύ άλλων - για τη συμμετοχή της στη «Φάρμα» 
και τη σχέση της με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη, ενώ είπε για τη σeξoυαλική παρεvόχληση που είχε βιώσει στο παρελθόν:

«Έχω δεχθεί σeξoυαλική παρεvόχληση και η αλήθεια είναι ότι το αντιμετώπισα με θάρρος και θράσος. Το αντιμετώπισα εκείνη τη στιγμή και την επόμενη ημέρα. Ενημέρωσα τη δισκογραφική εταιρία για τον άνθρωπο αυτό που με παρενόχλησε, ο οποίος έτυχε να είναι και ο παραγωγός μου...

Η ικανοποίηση που πήρα είναι ότι ο άνθρωπος αυτός απομακρύνθηκε από το χώρο και δεν ξαναδούλεψε ποτέ... Ο κάθε άνθρωπος αντιμετωπίζει τις καταστάσεις διαφορετικά. Όταν μια γυναίκα βρει τη δύναμη για να μιλήσει, θα βγει και θα το κάνει, δεν υπάρχει κανένα χρονικό περιθώριο. Ο κάθε άνθρωπος θα το κάνει όποτε νιώσει έτοιμος».

Στο τέλος της συνέντευξης, η όμορφη τραγουδίστρια εξομολογήθηκε: «Είχα περάσει διαταραχή πανικού, όπως μου είχε πει ο γιατρός. Ήταν δική μου απόφαση να πάω σε ψυχίατρο για να πάρω φαρμακευτική αγωγή, ώστε να το αντιμετωπίσω άμεσα όλο αυτό, γιατί εργαζόμουν. Το είχα για περίπου δυο μήνες και μετά πήρα μία αγωγή, που ήταν για 6 μήνες. Εγώ έκανα τους 3 μήνες και από τότε είμαι μια χαρά».