Breaking News

Κ. Αποστολάκης: «Ήρθα κοντά στη θρησκεία, έζησα ένα πραγματικό γεγονός... γονάτισα 20 λεπτά προσευχόμουν κι έκλαιγα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Κώστας Αποστολάκης είχε δηλώσει και σε παλαιότερη συνέντευξή του ότι είχε κάνει λάθη στο παρελθόν και πως η πρώτη καραντίνα τον είχε βοηθήσει να αλλάξει τρόπο ζωής.

«Για τα λάθη μου δεν φτάνει το Αιγαίο Πέλαγος... Στο Άγιο Όρος πήγα γιατί ήθελα συγχώρεση», είχε αναφέρει τον περασμένο χρόνο ο Κώστας Αποστολάκης στην κάμερα του «Love it»...

Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος συμμετέχει στη σειρά «Άγιος Παΐσιος, από τα Φάρασα στον Ουρανό», φιλοξενήθηκε στο Πρωινό, όπου εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων, στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, οι οποίοι τον παρακολουθούσαν έκπληκτοι:

«Νηστεύω βάσει θρησκείας, μέχρι το Πάσχα. Έχω αλλάξει τη ζωή μου τα τελευταία δύο χρόνια. Ο προηγούμενος τρόπος ζωής, που δεν τον άντεχα, είχε κουράσει την ψυχή μου... Άλλαξα τρόπο ζωής και σκέψης και με βοήθησε και η πανδημία σ' αυτό... Ήρθα πιο κοντά στη θρησκεία... Έζησα ένα πραγματικό γεγονός στον ξύπνιο μου... Παλιότερα δεν πίστευα καθόλου... Δεν πήγα κοντά στη θρησκεία λόγω θλίψης, αλλά σε κατάσταση μεγάλης χαράς. Πρέπει να το πιστέψεις πάρα πολύ χωρίς αμφιβολίες, γιατί η αμφιβολία σε γυρίζει στον υλισμό.

Έχω κάνει πράγματα αξιόποινα στη ζωή μου. Έχω ζητήσει συγγνώμη... Είχα εκμεταλλευτεί ανθρώπους στη ζωή μου... και γυναίκες και φίλους μου και εργοδότες μου και συνεταίρους μου και συναδέλφους μου. Βία να πλακωθούμε στο ξύλο με άντρες, ναι, έχω βιώσει. Με γυναίκες όχι.

Η κόρη μου είναι 10 ετών. Η σχέση μας είναι καλύτερα από ποτέ, όπως και με τη μητέρα της, την Αμέλια. Με την Αμέλια η σχέση μας δεν ήταν πολύ καλή, από δική μου υπαιτιότητα...

Δεν μπορώ να μιλήσω για το γεγονός που βίωσα στον ξύπνιο μου, γιατί θα το ευτελίσω. Δεν εξηγείται με λόγια. Γίνεται ένα "κρακ" μέσα σου... Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι γονάτισα 20 λεπτά,  προσευχόμουν με κλάματα και έγινε ένα κρακ μέσα μου. Από εκείνη τη μέρα - πριν δύο χρόνια περίπου - μέχρι τώρα που σας μιλάω, είμαι τελείως άλλος άνθρωπος...

Ο έpωτας είναι ένα εγωιστικό συναίσθημα... Σε τι διαφέρει από τα ναρκωτικά; Πόσους έχει σκοτώσει παγκοσμίως ο έpωτας; Η αγάπη είναι φωτεινή, ο έpωτας είναι... μισοσκόταδο...».