Breaking News

Ben Affleck - Jennifer Lopez: Πιο ευτυχισμένοι από ποτέ (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πιο εpωτευμένοι και ευτυχισμένοι από ποτέ δείχνουν η Jennifer Lopez και ο σύντροφός της Ben Affleck.

Η Jennifer Lopez και o Ben Affleck είχαν αρραβωνιαστεί στο παρελθόν, το 2002, ωστόσο χώρισαν το 2004. Τον Απρίλιο του 2021 επανασυνδέθηκαν και από τότε δείχνουν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.

Την Πέμπτη, η 52χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός και ο Ben Affleck εθεάσησαν στην περιοχή Pacific Palisades του Λος Άντζελες, όπου η κάμερα τους κατέγραψε να ανταλλάσσουν φιλιά κατά τη διάρκεια μιας ρομαντικής βόλτας.


Μαζί τους ήταν και ο 10χρονος γιος του 49χρονου ηθοποιού και σκηνοθέτη, ο Samuel, ο οποίος φαινόταν να περνάει υπέροχα.


Σύμφωνα με τη Daily Mail, πηγή κοντά στο ζευγάρι είπε στο ET (Entertainment Tonight): «Ο Ben και η Jennifer ανυπομονούν να περάσουν το υπόλοιπο της ζωής τους μαζί, ξέρουν ότι ήταν προορισμένοι να είναι μαζί. Ένας νέος αρραβώνας είναι ξανά στο τραπέζι. Είναι δεσμευμένοι να έχουν μια υγιή, αιώνια σχέση. Συζητούν γι' αυτό που δεν λειτούργησε στο παρελθόν και χρησιμοποιούν αυτές τις εμπειρίες για να ενισχύσουν τη σχέση τους, για χάρη των ίδιων και των οικογενειών τους».


Να σημειωθεί ότι ο Ben Affleck έχει τρία παιδιά, που απέκτησε με την πρώην σύζυγο του Jennifer Garner. Η Jennifer Lopez έχει δύο 14χρονα παιδιά, που είναι δίδυμα, τον Maximilian και την Emme, που απέκτησε από προηγούμενο γάμο της με τον Marc Anthony.