Breaking News

Chart Show: Η σκληρή ανάρτηση του Νίκου Μαστοράκη και η απάντηση της Δέσποινας Βανδή (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην κάμερα του Πρωινού μίλησε η Δέσποινα Βανδή, η οποία ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, για την ανάρτηση που είχε κάνει ο Νίκος Μαστοράκης, μετά την πρεμιέρα του Chart Show στον Alpha το περασμένο Σάββατο.

«Όλο και περισσότερο προσχωρεί (ίσως λόγω ανάγκης εισοδήματος, ίσως λόγω φθίνουσας τραγουδιστικής καριέρας) στην τηλεοπτική παρουσίαση η αοιδός (και κάποτε... αντίπαλος της Βίσση, αν είναι ποτέ δυνατόν). Της τελείωσε το Kοκλώνειο άσμα, άρχισε το Chart Show. Βανδηφλεγης, βέβαια. H επίδοσή της στον ρόλο της παρουσιάστριας ήταν ανάλογη με αυτή που θα είχε στο πάλκο η Ναταλία Γερμανού, τραγουδώντας το "Όλα Αλλάζουν"», έγραψε στο Facebook ο Νίκος Μαστοράκης.


Η τραγουδίστρια είπε στην εκπομπή του ΑΝΤ1: «Ήταν σκληρή η ανάρτησή του; Αλήθεια; Τα αρνητικά σχόλια τα έχω συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια. Δεν γίνεται να πρωταγωνιστείς σε οτιδήποτε - είτε στο θέατρο, είτε στο τραγούδι - και να μην υπάρχουν αρνητικά σχόλια. Ο καθένας είναι ελεύθερος να λέει τη γνώμη του. Είναι μέσα στο παιχνίδι κι αυτά, δε μπορείς να αρέσεις σε όλους. Είναι φοβερά ανυπόφορο αν κινείσαι με αυτόν τον γνώμονα».

Απαντώντας στους τραγουδιστές που παρεξηγήθηκαν, επειδή δεν έπαιξαν τα τραγούδια τους στην πρεμιέρα του Chart Show, η Δέσποινα Βανδή τόνισε:

«Ακούμε πολύ όμορφα τραγούδια. Δεν υπάρχουν διαγωνισμοί εδώ, δεν υπάρχουν βραβεία. Τραγούδια που έχουν αντέξει στον χρόνο. Και για τις παρεξηγήσεις, που μπορεί να έχουν δημιουργηθεί, υπάρχει ένας αλγόριθμος και μία συγκεκριμένη ομάδα, που το έχει ξανακάνει, για να φτάνουμε όσο γίνεται πλησιέστερα στην αλήθεια. Και με διαφάνεια, ασφαλώς, γιατί πάνω απ' όλα θέλουμε για τα τραγούδια να μιλήσουμε, δε διακυβεύεται η καριέρα κανενός, ούτε αφαιρείται ούτε προστίθεται».