Breaking News

Μ. Δημητρακόπουλος για Π. Φιλιππίδη: «Θα παραστεί τη Δευτέρα στο δικαστήριο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» μίλησε ο δικηγόρος 
του Πέτρου Φιλιππίδη, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στη δίκη του κωμικού ηθοποιού και στην κατάσταση της υγείας του.

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος τόνισε ότι δεν ασχολείται με τις δηλώσεις του διευθυντή των φυλακών Τρίπολης, ο οποίος είπε ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης έφυγε σε άριστη κατάσταση όταν μεταφέρθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ο γνωστός δικηγόρος δήλωσε ότι ο Φιλιππίδης αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και πώς έχει χάσει περίπου 20 κιλά, σημειώνοντας ότι θα παραστεί κανονικά στο δικαστήριο τη Δευτέρα. Μάλιστα, είπε πως επιθυμεί η δίκη να γίνει υπό το φως της δημοσιότητας.

«Είναι υπαρκτό το πρόβλημα υγείας, προϋπήρχε πριν την προφυλάκισή του και στη συνέχεια επιδεινώθηκε», τόνισε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε προφυλακιστεί τον Ιούλιο του 2021. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες βρίσκεται στην ΣΤ’ πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, όπου μεταφέρθηκε από τις φυλακές Τρίπολης. Η δίκη ξεκίνησε την Παρασκευή 18 Μαρτίου. Ο Φιλιππίδης δεν παρέστη στο δικαστήριο για λόγους υγείας και το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών διέκοψε τη δίκη για τη Δευτέρα 28 Μαρτίου. Ο ηθοποιός αντιμετωπίζει κατηγορίες για ένα βιaσμό σε βάρος μίας γυναίκας το 2008 και για δύο απόπειρες βιaσμού σε βάρος δύο γυναικών το 2010 και το 2014.

Δείτε το βίντεο του Mega.