Breaking News

Δημήτρης Κοργιαλάς: «Έλεγαν καθημερινά ότι είμαι oμoφυλόφιλος γιατί βαφόμουν» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» παραχώρησε συνέντευξη ο Δημήτρης Κοργιαλάς. Ο γνωστός τραγουδιστής και συνθέτης είπε, μεταξύ άλλων:

«Αποφάσισα να μετακομίσω στη Ναύπακτο, γιατί είναι το καλύτερο για το παιδί... Ερχόμαστε συνέχεια στην Αθήνα και βλέπει και τη μαμά του. Όταν ερχόμαστε στην Αθήνα, μένουμε με τη Φωτεινή (Ψυχίδου), οι σχέσεις μας είναι πολύ καλές.

Τα media, ειδικά πιο παλιά, με παρεξηγούσαν πάρα πολύ. Μπορεί να βάφεσαι, μπορεί το οτιδήποτε... Για όλο αυτό το πράγμα, υπήρχε ένα κυνηγητό από πίσω, το οποίο εμένα δεν με ένοιαξε ποτέ. Το κακό είναι, που βλέπω ακόμα και τώρα, ότι προσπαθούν να προστατέψουν τα παιδιά τους να μη γίνουν oμoφυλόφιλοι. Δηλαδή έλεος, είμαστε πια στο 2022. Για εμένα έλεγαν επί καθημερινής βάσεως ότι είμαι oμoφυλόφιλος, αλλά καμία σχέση.

Είχα δώσει μάχη στο παρελθόν με την κατάθλιψη, μετά από ένα έμφραγμα που έπαθε ο πατέρας μου. Ήταν τρία χρόνια πολύ δύσκολα. Οι γύρω που πέρασαν χειρότερα από μένα. 

Η πρώτη μου γυναίκα, η Δήμητρα, δεν καταλαβαίνω γιατί μου μιλάει ακόμα μετά από τόσα που πέρασε... Έχουμε τις καλύτερες σχέσεις. Η Ευρυδίκη γιατί να μου μιλάει; Αν δεν έχεις ένα παιδί, κάτι να σε κρατάει, για ποιον λόγο να έχεις επαφή. Έχει τον άνδρα της να περνάει καλά, εμένα θα πάρει τηλέφωνο;».

Δείτε το βίντεο του Mega.