Breaking News

Δύσκολες ώρες για τον Παύλο Χαϊκάλη (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο πένθος βυθίστηκε ο Παύλος Χαϊκάλης, καθώς την Παρασκευή έφυγε από τη ζωή ο μεγαλύτερος αδελφός του Θανάσης, σε ηλικία 74 ετών.

Πρόσφατα είχε γίνει γνωστό ότι ο Θανάσης Χαϊκάλης νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση. Ο δημοσιογράφος του patrisnews.com, Γιώργος Γουβιάς, είχε δηλώσει στο Πρωινό: «Ο μεγαλύτερος αδελφός του, Θανάσης Χαϊκάλης - μέλος και πρωταγωνιστής στη θεατρική ομάδα Δούρειος Ίππος -, νοσηλεύεται τις τελευταίες ημέρες σε νοσοκομείο της Πάτρας και η κατάσταση της υγείας του είναι σοβαρή...».

Τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου του γνωστοποίησε το τοπικό patrisnews.com. Ο Θανάσης Χαϊκάλης, που αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, κατέληξε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Θανάσης Χαϊκάλης εργαζόταν για χρόνια ως υπάλληλος στη Σιβιτανίδειο Δημόσια Σχολή Τεχνών και Επαγγελμάτων και όταν συνταξιοδοτήθηκε επέστρεψε στην ιδιαίτερή του πατρίδα, το Κατάκολο. Εκεί περνούσε και το μεγαλύτερο μέρος του ελεύθερου χρόνου του, διαβάζοντας ή κάνοντας καθημερινά βόλτες στην παραλία και στο λιμάνι, όπου ήταν και μια από τις πιο αγαπημένες του συνήθειες. Η μεγάλη του αγάπη, όμως, και η λαχτάρα του ήταν το θέατρο που τόσο αγαπούσε. Ασχολήθηκε ερασιτεχνικά με την ηθοποιία και ήταν μέλος της Θεατρικής Ομάδας «Δούρειος Ίππος», παίζοντας πρωταγωνιστικό ρόλο σε πολλές παραστάσεις. Έχασε τον πατέρα του σε μικρή ηλικία, ενώ είχε αποκτήσει και δύο γιους. Ήταν για χρόνια συνεργάτης της εφημερίδας «Πατρίς» στην οποία αρθρογραφούσε τακτικά.