Breaking News

Ελίνα Κέφη: «Μου έχει συμβεί παράφορη ζήλια, οριακά δεν έφτασε σε άσχημη κατάσταση» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» παραχώρησε η Ελίνα Κέφη, η οποία υπήρξε από τα πιο αναγνωρισμένα μοντέλα της δεκαετίας του 1990, ενώ αργότερα στράφηκε προς την τηλεόραση, δουλεύοντας ως μοντέλο και παρουσιάζοντας κυρίως τηλεπαιχνίδια. 

«Εξακολουθώ να ασχολούμαι με το χώρο της μόδας... Όταν ήμουν στο μόντελινγκ ήταν πολύ καλές εποχές, είναι η αλήθεια. Εγώ βέβαια δεν ήμουν από τις κοπέλες που μάζευαν τα χρήματα, δεν το είχα πολύ αυτό. Τα χέρια μου δεν μπορούσα να τα συμμαζέψω. Απλά περνούσα καλά, έκανα τις βόλτες μου, πήγαινα κάποιες εκδρομές, έπαιρνα κάποια πράγματα για μένα. Τότε ήμουν μικρή, οπότε δεν είχα στο μυαλό μου να κρατήσω χρήματα "καβάτζα" για το αύριο..», εξομολογήθηκε η Ελίνα Κέφη στην εκπομπή του Mega.

Και πρόσθεσε: «Δεν μου λείπει η τηλεόραση, αλλά αν μου προκύψει θα κάνω πολύ ευχάριστα. Είμαι ένας τυχερός άνθρωπος, έχω κάνει εξαιρετικές συνεργασίες πλην μίας, που ήταν ό,τι χειρότερο έχω κάνει και δεν θα ήθελα να το ξανακάνω ποτέ. Ήμασταν πολλοί μαζί, αλλά η διαφορά μεταξύ μας ήταν με γυναίκα. Δεν ταιριάζαμε σε τίποτα, δεν μπορούσαμε να συνεννοηθούμε και δεν υπήρχε καμία χημεία. Υπήρχε ανταγωνισμός και διάθεση να πάρει περισσότερο τηλεοπτικό χρόνο».

«Μου έχει συμβεί παράλογη και παράφορη ζήλια, η οποία οριακά δεν έφτασε σε άσχημη κατάσταση. Έχουμε ετοιμαστεί να βγούμε έξω, φοράω ένα κοντό φόρεμα, πάμε στο μαγαζί, μπαίνουμε μέσα, καθόμαστε και μου λέει "πάμε σπίτι τώρα να αλλάξεις"», αποκάλυψε στο τέλος της συνέντευξης.

Μεταξύ άλλων, η Ελίνα Κέφη αναφέρθηκε και στο διαζύγιό της. Να σημειωθεί ότι παντρεύτηκε τον επιχειρηματία Γιάννη Μαριγώνη το 2008, όταν και η ίδια αποφάσισε να αποσυρθεί από το χώρο της τηλεόρασης. Το ζευγάρι χώρισε έπειτα από 6,5 χρόνια γάμου.

Δείτε το βίντεο.