Breaking News

Φαίη Ξυλά: Ο γιος της και η σχέση της με τον πρώην σύζυγό της, Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για το γιο της και τον πρώην σύζυγό της, Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο, μίλησε η Φαίη Ξυλά στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα».

Τον Σεπτέμβριο του 2009, η Φαίη Ξυλά παντρεύτηκε με το συμπρωταγωνιστή της στη σειρά «Τα Μυστικά της Εδέμ», Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο, με τον οποίο απέκτησε ένα γιο. Το 2018, το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει, μετά από 15 χρόνια κοινής πορείας.

«Δεν είναι εύκολο να μοιράζω τον χρόνο ανάμεσα στο παιδί και τη δουλειά, αλλά βρίσκεις τον τρόπο όταν υπάρχει θέληση. Σίγουρα το παιδί χρειάζεται να είσαι από πάνω, πρέπει να αφιερώνεις πολύ χρόνο σ' αυτό. Το παιδί μου είναι προτεραιότητα... Ο γιος μου έρχεται στο θέατρο. Καταλαβαίνει πράγματα που δεν περίμενα για την ηλικία του. Μου κάνει και πολύ ωραία κομπλιμέντα», είπε η γνωστή ηθοποιός.

Η Φαίη Ξυλά τόνισε, όταν ρωτήθηκε για το χωρισμό της από τον Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο: «Για εμάς ήταν εύκολο να μείνουμε φίλοι. Χωρίσαμε καλά, δηλαδή δεν υπήρχε κάποιο απωθημένο του ενός προς τον άλλο, δεν αισθανθήκαμε ότι έκανε κάποιο κακό ο ένας στον άλλο. Σίγουρα υπήρχε μία ένταση στην αρχή, η ένταση του χωρισμού, αλλά μετά βρήκαμε τις ισορροπίες μας. Τον Κωνσταντίνο τον εκτιμώ ούτως ή άλλως, δουλεύουμε πολύ συχνά μαζί και σίγουρα μας δένει η αγάπη για το παιδί μας».