Breaking News

Η αποκάλυψη του Θάνου Καλλίρη για τη σύντροφό του: «Είναι πολύ μικρότερή μου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στη σύντροφό του, Ελένη, αναφέρθηκε ο Θάνος Καλλίρης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» του Mega. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός τραγουδιστής είπε στη Δέσποινα Καμπούρη:

«Aυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε σχέση, εδώ και περίπου τέσσερα χρόνια, με μία δικηγόρο. Είναι ο άνθρωπός μου, με βοηθάει και με στηρίζει. Προφανώς, τη βοηθάω και τη στηρίζω κι εγώ. Κάποια στιγμή νομίζω ότι είναι καιρός να το δημοσιοποιήσουμε πιο πολύ, να κάνουμε και κάποια φωτογράφηση σε κανένα περιοδικό, γιατί όχι; Η Ελένη είναι πολύ μικρότερή μου, την περνάω σχεδόν 20 χρόνια. Μου δίνει και της δίνω ζωή. Οι ηλικίες είναι λίγο ό,τι γράφει η ταυτότητα. Η δική μου γράφει 1962, αλλά δεν έχει σημασία. Νομίζω ότι είναι θέμα ανθρώπου.

Πολύ πρόσφατα έδωσα μια 45λεπτη συνέντευξη στον καταπληκτικό και υπέροχο Γρηγόρη Αρναούτογλου, μιλήσαμε για πάρα πολλά πράγματα και για λιγότερο από ένα λεπτό μίλησα με πάρα πολύ χιούμορ για έναν άνθρωπο που αγαπάω, τη Ναταλία Γερμανού. Την επόμενη μέρα, από το κορυφαίο σάιτ επικαιρότητας μέχρι το πιο κίτρινο, δεν έγραψαν τίποτα για την αφορμή για την οποία πήγα στον Γρηγόρη, που ήταν ο καινούργιος μου δίσκος, άλλα έγραψαν μόνο για τη Ναταλία, με αποτέλεσμα κάποιοι άνθρωποι να στραφούν εναντίον μου στα social media. Μου έγραφαν ότι γυρνάω στα κανάλια και μιλάω μόνο για τη Ναταλία γιατί δεν έχω κάτι άλλο να πω. Αυτό είναι απίστευτη διαστρέβλωση της προσωπικότητάς μου».