Breaking News

Η εξομολόγηση του Μάρκου Λεζέ: «Όταν γεννήθηκα ο γιατρός είπε ότι δεν θα ζήσω - Στα 16 μου έμαθα πως είμαι υιοθετημένος» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Αργά το βράδυ της Δευτέρας, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φιλοξένησε στο «The 2Night Show» τον Μάρκο Λεζέ, ο οποίος μίλησε για τη ζωή του και την καριέρα του.

O γνωστός ηθοποιός είπε με χιούμορ ότι «έκλεισε το μαγαζί» της υποκριτικής και πως εμφανίζεται επιλεκτικά, ωστόσο δήλωσε πλήρης με όσα έχει ζήσει.
 
Μεταξύ άλλων, μοιράστηκε με τους τηλεθεατές τις δύσκολες στιγμές που βίωσε ως έφηβος, όταν του αποκάλυψαν πως είναι υιοθετημένος. Συγκεκριμένα, ο Μάρκος Λεζές εξομολογήθηκε:

«Όταν γεννήθηκα δεν είχα δέρμα. Πώς είναι όταν βγάζεις το δέρμα και είναι από κάτω κόκκινο; Έτσι γεννήθηκα και ο γιατρός είπε τότε ότι δεν θα ζήσω. Ο θείος μου είπε ότι "Θα πάρω εγώ το παιδί κι αν ζήσει έζησε". Ζήτησε να με υιοθετήσει - δεν είχαν άλλα παιδιά - και με έδωσαν οι βιολογικοί γονείς στο θείο μου, που ήταν αδερφός της βιολογικής μάνας μου. Η θεία μου με πήγε σε ένα γιατρό στο Βραχάτι και της είπε "Το παιδί θα γίνει καλά, αλλά θα του κάνεις μπάνιο με φύλλα λεμονιάς". Και πράγματι μέσα σε 15 ημέρες έβγαλα δέρμα...

Στα 16 μου έμαθα ότι είμαι υιοθετημένος, μου το είπαν τα βιολογικά μου αδέρφια. Μου είπαν ότι δεν είμαστε ξαδέρφια αλλά αδέρφια. Δεν ένιωσα καλά, έφυγα από το σχολείο... Πέρασα δια πυρός και σιδήρου μέχρι να το ξεπεράσω. Είναι πολύ άσχημο συναίσθημα να μην το ξέρεις. Οι γονείς μου μού είπαν ότι δεν ήθελαν να με στενοχωρήσουν».

Επίσης, είπε για την απόφασή του να τα παρατήσει όλα και να ζήσει στο Άγιο Όρος, μέχρι να βρει το δρόμο του και να επιστρέψει:

«Το 1984 είχα πάει περιοδεία στην Αμερική με τον Χατζηχρήστο. Όταν γύρισα δεν με έπαιρναν στη δουλειά. Με έπιασε μια απογοήτευση, μια κατάθλιψη... Τα παράτησα όλα και πήγα στο Άγιο Όρος. Κάθισα περίπου ένα μήνα, γαλήνεψε η ψυχή μου. Eπέστρεψα άλλος άνθρωπος, μου είχε φύγει ο τσαμπουκάς και ο θυμός».

Δείτε στο βίντεο τη συνέντευξη.