Breaking News

Η Φάρμα: Αποχώρησε η Μαρία Παπαγεωργίου (videos+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η «Φάρμα» προβλήθηκε μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής. Η Μαρία Παπαγεωργίου αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1.

Νωρίτερα, ο επιστάτης Βασίλης Φιλίππου ανακοίνωσε στους παίκτες ότι κατάφεραν να ολοκληρώσουν με επιτυχία την αποστολή της εβδομάδας, που ήταν να αναβαθμίσουν το σπίτι του αρχηγού.


Υπενθυμίζεται ότι στο προηγούμενο επεισόδιο ο αρχηγός της εβδομάδας Αστρινός Χαραλαμπάκης είχε δώσει τη μαύρη πέτρα στον Κωνσταντίνο Παπαϊωάννου (Κουτσαβάκη), ενώ η Μαρία Παπαγεωργίου είχε αναδειχθεί δεύτερη μονομάχος από την ψηφοφορία των παικτών.


Στον αχυρώνα, ο Σάκης Τανιμανίδης ρώτησε τους παίκτες πώς νιώθουν που έχουν μείνει λίγοι και πλησιάζουν στον τελικό. Μάλιστα, τους ζήτησε να του πουν αν θα ήθελαν να μπουν νέα πρόσωπα. Εκείνοι προβληματίστηκαν, αλλά τους καθησύχασε, λέγοντας τους ότι «σήμερα δεν θα μπουν παίκτες». Η λέξη «σήμερα» δεν έμεινε ασχολίαστη από τη Σάσα Μπάστα.


Ο Κουτσαβάκης και η Μαρία Παπαγεωργίου μονομάχησαν, διεκδικώντας την παραμονή τους. Να σημειωθεί ότι η Μαρία είχε εκφράσει την επιθυμία της να γίνει μονομάχος γιατί ήθελε να φύγει, ωστόσο έδωσε σκληρή μάχη για να παραμείνει.

Τελικά, ο Κουτσαβάκης κατάφερε να κερδίσει για 3η φορά σε μονομαχία του μέσα στον αχυρώνα. Η Μαρία Παπαγεωργίου ηττήθηκε με σκορ 3-1 και αποχώρησε από τη «Φάρμα».