Breaking News

Η συγκίνηση της Αλεξίας Μουστάκα: «Η μαμά μου έφυγε από τη ζωή τρεις μήνες μετά από τον μπαμπά μου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο χθεσινοβραδινό «The 2Night Show» της Τετάρτης, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε την Αλεξία Μουστάκα.

Η ηθοποιός, που «κουβαλάει» το βαρύ όνομα των γονιών της καθώς είναι κόρη του Σωτήρη Μουστάκα και της Μαρίας Μπονέλου, μοιράστηκε στιγμές που έζησε μαζί τους. Μεταξύ άλλων, είπε συγκινημένη:

«Με τη μαμά μου είχα τρέλα από μικρή, με το μπαμπά μου δέθηκα πολύ τα τελευταία χρόνια. Συνεργαστήκαμε και κάναμε ταξίδια μαζί...

Η μαμά μου για οκτώ χρόνια έπασχε από Αλτσχάιμερ. Πιστεύω ότι μας αναγνώριζε, αλλά τα τελευταία χρόνια δεν  μιλούσε. Εγώ πήγαινα στο δωμάτιό της και της έλεγα ότι μου κατέβαινε στο κεφάλι, έτσι για να την αφυπνίσω λίγο. Μετά έβγαινα έξω από το δωμάτιο κι έβαζα τα κλάματα.

Ο πατέρας μου ήταν ράκος, αλλά προσπαθούσε πιο πολύ για εμένα, αλλά και για εκείνη για να είναι δίπλα της όσο πιο πολύ μπορούσε. Μάλιστα, μου είχε ζητήσει να μείνω μόνη μου, γιατί της είχα λατρεία και ήμουν λίγο πριν την κατάθλιψη. Η μαμά μου έφυγε από τη ζωή τρεις μήνες μετά το θάνατο του μπαμπά μου. Νομίζω ότι το κατάλαβε και ένιωσε την απουσία του.

Έχω κρατήσει μία εικόνα του πατέρα μου, η οποία είναι αυτή που δεν πήρε μαζί του, την τελευταία στιγμή που πήγε στο νοσοκομείο, ενώ την είχε πάντα μαζί του. Επίσης, έχω κρατήσει ρούχα από παραστάσεις, πολλά κείμενα δικά του και ένα τετράδιο που έγραφε ποιήματα με τη μητέρα μου».

Προς το τέλος της συνέντευξης, η Αλεξία Μουστάκα φορτίστηκε συναισθηματικά, όταν εξομολογήθηκε στον παρουσιαστή:

«Πριν από κάποια χρόνια μου είχε συμβεί κάτι πάρα πολύ δύσκολο στη ζωή μου. Μέχρι να γίνει το MeToo έλεγα ότι έχω βιaστεί ψυχολογικά. Μόλις έγινε το κίνημα, είπα στον εαυτό μου ότι δεν μου συμβεί κάτι τόσο τραγικό σε σχέση με όσους βγαίνουν και μιλούν.

Εγώ το πήγα κατευθείαν νομικά. Όταν το έκανα δεν ένιωθα έτοιμη, αλλά έπρεπε να το κάνω. Είμαι αρκετά χρόνια σ' αυτή τη διαδικασία. Τον τελευταίο χρόνο βρήκα τη δύναμη για να τους αντιμετωπίσω ως μία πολύ δυνατή γυναίκα. Θέλω να βρω το δίκιο μου.

Δεν μπορώ να πω πολλά... Έχω κάνει μήνυση για κακουργηματική αγωγή. Είναι πολύ σοβαρό. Δεν είναι βιaσμός... Αν ήξεραν οι γονείς μου ότι έχω τα συγκεκριμένα άτομα απέναντί μου, δεν θα το πίστευαν».

Δείτε τη συνέντευξη.