Breaking News

Τ. Ιωακειμίδου για την αγωγή του Γ. Κιμούλη σε ηθοποιούς: «Ένα χρόνο μετά ξανά εδώ» (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πριν από ένα χρόνο, η Τζένη Ιωακειμίδου ήταν μεταξύ των ηθοποιών που κατήγγειλαν ότι δέχτηκαν άσχημη συμπεριφορά στο παρελθόν από τον Γιώργο Κιμούλη, κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους.

O Γιώργος Κιμούλης κατέθεσε πρόσφατα αγωγή κατά της Ζέτας Δούκα, που τον κατήγγειλε για ψυχολογική και λεκτική κακοποίηση, αλλά και κατά της Δώρας Χρυσικού και του Νίκου Ψαρρά που την υποστήριξαν, τονίζοντας ότι ήταν μπροστά σε πολλά από τα περιστατικά.

Με αφορμή την αγωγή, η Τζένη Ιωακειμίδου αναδημοσίευσε - σε story της στο Instagram - την περσινή της ανάρτηση, σημειώνοντας: «Ένα χρόνο μετά ξανά εδώ».


«Δεν είχα σκοπό να μιλήσω. Απέχω συνειδητά από τον χώρο του θεάτρου εδώ και πολλά χρόνια... Η έκταση όμως που έχει πάρει το θέμα είναι μεγάλη και με έκανε να αισθανθώ ότι οφείλω και εγώ να καταθέσω την δίκη μου εμπειρία. Ήταν η χειρότερη, η πιο δύσκολη συνεργασία που είχα στα 10 χρόνια που ήμουν ηθοποιός.

Το 2007 δέχτηκα πρόταση από τον Γιώργο Κιμούλη για το "Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα" που μόλις είχε κάνει πρεμιέρα με τον ίδιο και την Ευδοκία Ρουμελιώτη. Μου ζήτησε να πάω την ίδια κιόλας μέρα να δω την παράσταση και να μου δώσει το κείμενο γιατί ήθελε άμεση αντικατάσταση χωρίς να κλείσει το θέατρο. Την ημέρα που πήγα ως θεατής ήταν και η τελευταία παράσταση της Ευδοκίας. Διέκοψε ο ίδιος την παράσταση λίγα μόνο λεπτά αφότου είχε ξεκινήσει λέγοντας στο κοινό ότι η συμπρωταγωνίστρια του δεν μπορεί να συνεχίσει λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας.

Δε με πτόησε η κακή του φήμη ούτε ότι έπρεπε σε 5 μόλις ημέρες να ανεβεί η παράσταση. Ξεπέρασα τον εαυτό μου και κάναμε πρεμιέρα με υποβολέα. Λίγες μέρες κράτησε η χαρά μου γιατί μόλις κατέκτησα το κείμενο και απέκτησε η παράσταση ροή άρχισαν σταδιακά τα προβλήματα πάνω στη σκηνή. Έζησα πολύ δύσκολες στιγμές. Ένα Σάββατο μάζεψα τα πράγματα από το καμαρίνι μου και έφυγα. Την επόμενη μέρα το θέατρο έμεινε κλειστό. Με έπεισε να γυρίσω ο κύριος Παυλάκης, επιχειρηματίας του θεάτρου, διαβεβαιώνοντας με ότι θα μου ζητήσει συγγνώμη και ότι η επιχείρηση θα έχει έναν δικό της άνθρωπο να παρακολουθεί από κοντά ώστε να μην ξανασυμβεί κάτι ακραίο. Έτσι και έγινε, μου ζήτησε συγγνώμη παρουσία του κ. Παυλάκη αλλά και του δικηγόρου του κ. Καπερνάρου και δεσμεύτηκε μπροστά τους για μια ομαλή συνεργασία στο μέλλον.

Τον πίστεψα και επέστρεψα. Λάθος μου γιατί συνέχισε την ίδια ανάρμοστη συμπεριφορά πιο ύπουλα αυτή τη φορά. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες αλλά όσα έχουν ακουστεί στις πολλές καταγγελίες τα έζησα και εγώ μια ολόκληρη σεζόν και σίγουρα δεν βγήκα αλώβητη από αυτή τη συνεργασία. Έχει κακoποιήσει πολλές ψυχές (αντρών και γυναικών) και καλά θα κάνει να ζητήσει τη βοήθεια ειδικού.»