Breaking News

Κι όμως είμαι ακόμα εδώ: Επεισόδια 15 - 16

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σάββατο 12/3/22 - Επεισόδιο 15: Η Κατερίνα ρωτάει τον Αντώνη αν ξέρει ποιος είναι ο πατέρας της και ο Αντώνης αποφεύγει να απαντήσει. Η Νατάσα θυμώνει που ο Αλέξανδρος αποπήρε τη μητέρα της και που όλοι φέρονται τόσο προστατευτικά στην Κατερίνα. Η Κατερίνα, για να γλιτώσει από τα αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα του Δημήτρη, αποφασίζει να κάνει τις εξετάσεις και να νοσηλευτεί στην κλινική.

Η Φρόσω στενοχωριέται που ο Βλάσσης δεν της τηλεφωνεί και ο Βλάσσης περιμένει πότε θα έχει πάλι το τζιπ της Κατερίνας για να τηλεφωνήσει στη Φρόσω. Ο Πέτρος προσπαθεί να πλησιάσει την Τατιάνα. Τέλος, ο Αλέξανδρος θα διαβάσει τη λίστα της Κατερίνας και θα της ετοιμάσει μια έκπληξη στην ταράτσα της κλινικής...

Guests: Λένα Μποζάκη (Τατιάνα Νικολάου), Καλή Δάβρη (Φρόσω), Μάρω Παπαδοπούλου (Μαρία Σταματίου), Νίκος Γιαλελής (Ανδρέας - λογιστής κλινικής), Αγησίλαος  Μικελάτος (Μάριος - πλαστικός χειρουργός), Ιωάννης Σίντος (Θανάσης), Ελένη Τσεφαλά (Ζωή)

Κυριακή 13/3/22 - Επεισόδιο 16: Λίγο πριν το πρώτο φιλί του Αλέξανδρου και της Κατερίνας χτυπάει συναγερμός για φωτιά και φεύγουν απ’ την ταράτσα. Τον συναγερμό έχει χτυπήσει η Νατάσα, που τους έχει δει, και η Μαρκέλλα την καλύπτει. Η Κατερίνα βρίσκει στο δωμάτιό της τον Δημήτρη, αλλά αρνείται να τον ακούσει. 

Η Ροζαλία και η Κέλλυ βάζουν στοίχημα ποιος θα κερδίσει την Κατερίνα: ο Δημήτρης ή ο Αλέξανδρος. Ο Πέτρος και η Τατιάνα τα φτιάχνουν, ενώ η Φρόσω περιμένει πότε θα της τηλεφωνήσει ο Βλάσσης. Ο Αλέξανδρος ετοιμάζεται να φύγει για Ελβετία και ο Πέτρος τον συμβουλεύει να μιλήσει στην Κατερίνα μετά το ταξίδι του. Τέλος, ο Δημήτρης με μια θεαματική ομολογία αγάπης βάζει την Κατερίνα σε δίλημμα...

Guests: Λένα Μποζάκη (Τατιάνα Νικολάου), Καλή Δάβρη (Φρόσω), Νίκος Γιαλελής (Ανδρέας - λογιστής κλινικής), Αγησίλαος  Μικελάτος (Μάριος - πλαστικός χειρουργός), Ιωάννης Σίντος (Θανάσης)


Για την αρχική σελίδα "Κι όμως είμαι ακόμα εδώ" πατήστε ΕΔΩ