Breaking News

Κι όμως είμαι ακόμα εδώ: Επεισόδια 19 - 20

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σάββατο 26/3/22 - Επεισόδιο 19: Η Κατερίνα θυμάται κομμάτια από τη συζήτηση με τον Αλέξανδρο, αλλά όχι ότι της είπε πως θα ζήσει. Ο γάμος γίνεται και μετά τη δεξίωση η Κατερίνα και ο Δημήτρης φεύγουν για τον μήνα του μέλιτος στο Παρίσι. Όμως, μόλις φτάνουν στο αεροδρόμιο, μαθαίνουν ότι ο Παντελής έπαθε ανακοπή κι έτσι γυρίζουν πίσω.

Την ίδια νύχτα, ο Αντώνης κάνει ένα σοβαρό χειρουργείο και η Μαρία λείπει από κοντά του, καθώς έμαθε από τη Ζωή ότι είναι εθισμένος στον τζόγο. Η Κατερίνα πηγαίνει να δει τον Αντώνη, συναντάει τον Αλέξανδρο και του λέει πως νιώθει υπεύθυνη για τον θάνατο του θείου της. Ο Αλέξανδρος καταλαβαίνει ότι δεν θυμάται τίποτα από τη συζήτησή τους...

Guests: Μάρω Παπαδοπούλου (Μαρία Σταματίου), Νίκος Γιαλελής (Ανδρέας - λογιστής κλινικής), Γεράσιμος Σκαφίδας (Ιάκωβος), Κλαίρη Μανιάτη (Μπέλλα Αγγελίδη), Ιωάννης Σίντος (Θανάσης), Νεφέλη Μαϊστράλη (Λουίζα), Ελένη Τσεφαλά (Ζωή)


Κυριακή 27/3/22 - Επεισόδιο 20: Ο Αλέξανδρος λέει στον Πέτρο ότι η Κατερίνα έχει ασυνείδητα απωθήσει την κουβέντα τους και είναι ζήτημα χρόνου να θυμηθεί. Η Κατερίνα αποφεύγει τον Δημήτρη με διάφορες δικαιολογίες και η Ελένη αρχίζει να βλέπει μπροστά της τον Παντελή ως φάντασμα. Η Νατάσα πιέζει τον Αλέξανδρο να απολύσει την Κέλλυ κι εκείνος υποκύπτει. Ο Βλάσσης αποφασίζει να πάει να δουλέψει στην κλινική και κρύβεται συνέχεια από τη Φρόσω.

Η Κατερίνα καταφτάνει στην κλινική για να ζητήσει τον λόγο από τον Αλέξανδρο που απέλυσε τη φίλη της, αλλά τον συμπονά όταν τον βλέπει πελαγωμένο εν μέσω ασθενών που διαμαρτύρονται και αναλαμβάνει δράση. Ο Αλέξανδρος, εντυπωσιασμένος από τις ικανότητές της - κι επειδή θέλει να βρίσκεται κοντά της - της προτείνει να γίνει γραμματέας του...

Guests: Νάντια Μαργαρίτη (Λουκία Μπούρα), Λένα Μποζάκη (Τατιάνα Νικολάου), Καλή Δάβρη (Φρόσω), Μάρω Παπαδοπούλου (Μαρία Σταματίου), Νίκος Γιαλελής (Ανδρέας - λογιστής κλινικής), Αγησίλαος Μικελάτος (Μάριος – πλαστικός χειρούργος), Ιωάννης Σίντος (Θανάσης)


Για την αρχική σελίδα "Κι όμως είμαι ακόμα εδώ" πατήστε ΕΔΩ