Breaking News

Μαντώ: «Με βοήθησαν οι γονείς μου, γιατί μια χωρισμένη γυναίκα με παιδιά είναι δύσκολο να τα διαχειριστεί όλα αυτά» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» παραχώρησε η Μαντώ. Η γνωστή τραγουδίστρια είπε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη:

«Μπήκα από νωρίς στο χώρο της μουσικής και στη δισκογραφία. Ήταν μία δύσκολη τριετία για μένα μέχρι να τελειώσω το Λύκειο, αλλά ευτυχώς οι καθηγητές μου έδειχναν κατανόηση, γιατί ήξεραν ότι δούλευα παράλληλα. Έκανα αρκετές προσπάθειες για καριέρα στην Αμερική, αλλά δεν είναι κάτι εύκολο...

Το "Εμείς" ήταν ένα καλό ξεκίνημα για τον Αντώνη Ρέμο. Το τραγούδι έμεινε ιστορικό, καθώς έγινε και ύμνος του Ολυμπιακού.

Είμαι παραδοσιακή μαμά, έχω δύο πολύ καλά και ευγενικά παιδιά. Είμαι πολύ περήφανη για τα παιδιά μου. Είναι σημαντικό να μεγαλώνεις σωστούς ανθρώπους. Με βοήθησαν και οι γονείς μου πάρα πολύ, γιατί μία γυναίκα με δύο παιδιά και χωρισμένη, όπως είμαι εγώ, είναι πολύ δύσκολο να τα διαχειριστεί όλα αυτά... Χτύπησε το βιολογικό μου καμπανάκι για να κάνω παιδιά στον δεύτερο γάμο μου και έτσι προέκυψε...

Ο έpωτας είναι πηγή ζωής και έμπνευσης, αλλά πρέπει να προκύψει, δεν πατάς το... κουμπί κι έρχεται. Στην εποχή μας είναι λίγο δύσκολο το φλερτ, γιατί οι άνθρωποι έχουν απομακρυνθεί. Πιστεύω ότι υπάρχει το ενδιαφερόμενο ανδρικό κοινό. Αν βρεθεί ο κατάλληλος άνθρωπος και ταιριάζουμε θα έκανα το επόμενο βήμα. 

Για να κάνει καριέρα κάποιος πρέπει να έχει επιτυχίες, αλλά το μουσικό υπόβαθρο και οι γνώσεις δίνουν τη διάρκεια. Αυτό είναι που κερδίζει την εκτίμηση του κόσμου, γιατί το κοινό ξέρει να κρίνει πέρα από την επιτυχία, η οποία μπορεί να είναι και εφήμερη...

Αν πάψει να λειτουργεί η φωνή μου θα σταματήσω. Θα πω "μέχρι εδώ" και θα είμαι ευχαριστημένη με την πορεία μου. Δηλαδή, δεν θα το κάνω με στενοχώρια αυτό. Ξέρω ότι κάποια στιγμή θα κάτσω και θα απολαύσω τις δάφνες μου και θα κοιτάω πίσω στα ωραία πράγματα που έχω κάνει».