Breaking News

Μαρία Καρλάκη: «Όταν μου πιάνεις το κεφάλι και μου το χτυπάς στο πάτωμα... Αυτοί είναι εν δυνάμει δολοφόνοι» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Μαρία Καρλάκη περιέγραψε στο «The 2Night Show» την πορεία της από τη Δράμα στη Θεσσαλονίκη, τις σπουδές που άφησε στην άκρη και τους λόγους που την οδήγησαν να γίνει τραγουδίστρια κρυφά από την οικογένειά της. Επίσης, θυμήθηκε με νοσταλγία τη δυνατή φιλία που είχε με τον Παντελή Παντελίδη.

Στη συνέχεια, η όμορφη τραγουδίστρια εξομολογήθηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε από κακοποιητική συμπεριφορά πρώην συντρόφου της:

«Δυστυχώς, τότε που το είπα, ο κόσμος δεν ήταν έτοιμος να το δεχτεί, γιατί στην Ελλάδα είμαστε και πατριαρχική οικογένεια. Τώρα ο κόσμος είναι έτοιμος να το ακούσει. Χάρηκα που βγήκα και μίλησα για να ξέρουν αυτές οι γυναίκες ότι υπάρχει λύση και ότι, αν εμπιστευτούν τον εαυτό τους, μπορούν να φύγουν από όλο αυτό γιατί είναι πολύ δύσκολο. Εμένα έχουν περάσει κάποια χρόνια κι ακόμα και τώρα αν μου σηκώσεις το χέρι να μου κάνεις "κόλλα πέντε" εγώ θα τρομάξω.

Δεν το κατήγγειλα, δεν είχα τη δύναμη να το κάνω, απλά πέρασε ο καιρός και τον συγχώρεσα μέσα μου. Θέλω να είναι καλά. Αν τον δω στο δρόμο, θα του μιλήσω...

Αυτοί οι άνθρωποι έχουν μίσος για τις γυναίκες. Ξεκινάει απ' την οικογένεια αυτό. Δεν ξέρουν ότι έχουν λάθος...

Όταν μου πιάνεις το κεφάλι και μου το χτυπάς κάτω, μπορεί εγώ να πεθάνω. Αυτοί είναι εν δυνάμει δολοφόνοι... Μπορεί με ένα χτύπημα ο άλλος να πεθάνει. Σκέψου τις γυναίκες που έχουν παιδιά και κάθονται και τα υπομένουν;... Υπάρχουν σύλλογοι κακοποιημένων γυναικών που είναι 24 ώρες κοντά μας... 

Με έκανε να πιστεύω ότι δεν είμαι όμορφη, ότι είμαι παχιά... Είχα αδυνατίσει πάρα πολύ. Ήταν και ψυχολογική κακοποίηση. Τηλεφωνούσα συνεχώς στα κoρίτσια στον Σύλλογο Κακοποιημένων Γυναικών. Μια μέρα, που ήταν πολύ ευέξαπτος, μπήκα στο μπάνιο και τις πήρα τηλέφωνο. Μου είπαν πώς να το διαχειριστώ κι εκείνη τη μέρα γλίτωσα, δεν μου επιτέθηκε».

Δείτε στο βίντεο τη συνέντευξη.