Breaking News

MasterChef: Αποχώρησε η Ελπίδα Μορφούλη (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Με την αποχώρηση της Ελπίδας Μορφούλη ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής το επεισόδιο του MasterChef.

Στο προηγούμενο επεισόδιο, η κόκκινη ομάδα ηττήθηκε - έπειτα από τέσσερις συνεχόμενες νίκες - και βρέθηκε στη δύσκολη διαδικασία της ψηφοφορίας. Η Ελπίδα Μορφούλη, ως αρχηγός της κόκκινης ομάδας, όρισε τον εαυτό της πρώτη υποψήφια για αποχώρηση, ενώ την ασυλία κατάφερε να κερδίσει ο Μάριος Λιόλιος. Ασφαλής από τη διαδικασία της ψηφοφορίας ήταν και ο Γιάννος Σδούγκας, καθώς έχει ακόμα στην κατοχή του την κάρτα ασυλίας.

Μετά την ψηφοφορία, οι τρεις παίκτες που κλήθηκαν να μονομαχήσουν μαγειρικά για να διεκδικήσουν την παραμονή τους στον διαγωνισμό ήταν η Ελπίδα Μορφούλη, η Καλλιόπη Μπεζαντέ και ο Τζόναθαν Χάρτνετ.


Να σημειωθεί ότι ο Γιάννος Σδούγκας δεν χρησιμοποίησε την κάρτα ασυλίας για να «σώσει» κάποιον από τους τρεις υποψηφίους.

Η Ελπίδα Μορφούλη, η Καλλιόπη Μπεζαντέ και ο Τζόναθαν Χάρτνετ έβαλαν τα δυνατά τους για να εντυπωσιάσουν τους κριτές και τον καλεσμένο σεφ, Γιώργο Παπαδόπουλο. Το «Total buffalo», το πιάτο που έπρεπε να αντιγράψουν, είχε ιδιαίτερες τεχνικές και μαγειρικές δυσκολίες.


Ο Τζόναθαν Χάρτνετ συγκέντρωσε τη μεγαλύτερη βαθμολογία. Η αποχώρηση «παίχτηκε» ανάμεσα στην Ελπίδα Μορφούλη και την Καλλιόπη Μπεζαντέ.

Οι κριτές θεώρησαν ότι τη χειρότερη προσπάθεια είχε η Ελπίδα Μορφούλη, η οποία αποχώρησε από το MasterChef.


Μετά την αποχώρηση της Ελπίδας, στο ριάλιτι μαγειρικής του Star συνεχίζουν 12 παίκτες.