Breaking News

MasterChef: Αποχώρησε η Βασιλική Δροσάτου (videos+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Εκτός MasterChef βρέθηκε η Βασιλική Δροσάτου. Στο επεισόδιο της Παρασκευής δεν τα κατάφερε στη δοκιμασία αποχώρησης, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το ριάλιτι μαγειρικής του Star.

Στο προηγούμενο επεισόδιο, η αρχηγός Βασιλική Δροσάτου έπρεπε να διαλέξει το πλεονέκτημά της: Να δώσει ασυλία ή να υποδείξει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση... H Βασιλική επέλεξε να τεθεί η ίδια ως η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση. Από την πλευρά της, η Ελισάβετ Κοντοκώστα ένιωσε προδομένη από τη φίλη της, που δεν της έδωσε την ασυλία και «πλάνταξε» στο κλάμα.

Στην ψηφοφορία της ηττημένης μπλε ομάδας δεν μπορούσε να ψηφιστεί ο Χριστόφορος Κατσιάνας, καθώς είχε κερδίσει την ασυλία. Τις περισσότερες αρνητικές ψήφους πήραν ο Δημήτρης Ταϊρίδης και η Ελισάβετ Κοντοκώστα.


Αναστάτωση προκάλεσε η τοποθέτηση του Γιάννου Σδούγκα, ο οποίος τόνισε ενώπιον όλων ότι στην ομαδική δοκιμασία η Ελισάβετ ζητούσε βοήθεια, αλλά κανείς δε τη βοήθησε. Μάλιστα τόνισε ότι... η Βασιλική «μαχαίρωσε πισώπλατα» τη φίλη της Ελισάβετ, όταν δεν της έδωσε την ασυλία.


Η Βασιλική Δροσάτου, ο Δημήτρης Ταϊρίδης και η Ελισάβετ Κοντοκώστα φόρεσαν τις μαύρες ποδιές και διεκδίκησαν την παραμονή τους στον διαγωνισμό. Η συνταγή που έπρεπε να εκτελέσουν είχε την υπογραφή του καλεσμένου chef Μιχάλη Κίκη.


Οι κριτές θεώρησαν ότι το χειρότερο πιάτο ήταν της Βασιλικής Δροσάτου, η οποία αποχώρησε από  το MasterChef.

Να σημειωθεί ότι η Βασιλική ήταν η πρώτη παίκτρια που μπήκε απευθείας στο σπίτι του MasterChef, καθώς είχε πάρει το Golden Pin του Σωτήρη Κοντιζά.


Η Βασιλική αποχαιρέτησε συγκινημένη τους κριτές και τους συμπαίκτες της. Μετά την αποχώρησή της, στο ριάλιτι μαγειρικής του Star συνεχίζουν 16 παίκτες.