Breaking News

MeToo - Σ. Μπιμπίλας: Ξέσπασε ο πρόεδρος του ΣΕΗ - «Θα συνιστούσα ψυχραιμία και υπομονή, οι αντοχές μας έχουν όρια»

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
«Δεν ανακοινώνουμε, αφού δεν προβλέπεται από το Καταστατικό μας καμία εισήγηση. Κάθε άλλη πληροφορία, που πιθανόν φίλοι δημοσιογράφοι συλλέγουν από αλλού, δεν σχολιάζεται από εμάς...»

Μέσα από ανάρτησή του, ο Σπύρος Μπιμπίλας ξεκαθάρισε ότι μέχρι τις αρχές Απριλίου, όταν και θα γίνει η Γενική Συνέλευση του ΣΕΗ, δεν θα δοθεί καμία πληροφορία στους δημοσιογράφους σχετικά με τις διασκέψεις και τις εισηγήσεις για πιθανή διαγραφή ηθοποιών, για υποθέσεις που έχουν σχέση με το MeToo.

Ο ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών έγραψε στο Facebook το πρωί του Σαββάτου.

«Καλημέρα σε όλους. Λόγω της αφόρητης πίεσης που δέχομαι από εκπομπές και δημοσιογράφους σχετικά με τη συλλογή πληροφοριών για τις αποφάσεις και τις εισηγήσεις του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών και την πορεία των υποθέσεων των υπό καταγγελία ηθοποιών - μελών μας για πειθαρχικά και άλλα αδικήματα, θα συνιστούσα παρακλητικά και ευγενικά ψυχραιμία και υπομονή ως την ημέρα που αρχές Απριλίου η Γενική Συνέλευση των ηθοποιών θα αποφασίσει, αφού είναι η μόνη αρμόδια με την ψήφο της.

Δεν ανακοινώνουμε, αφού δεν προβλέπεται από το Καταστατικό μας καμία εισήγηση. Κάθε άλλη πληροφορία, που πιθανόν φίλοι δημοσιογράφοι συλλέγουν από αλλού, δεν σχολιάζεται από εμάς. 

Επίσης μου προκαλεί κατάπληξη το γεγονός ότι, ενώ όλοι συμφωνούν πως η ευγενική μου παράκληση προς τα κανάλια και τις εκπομπές να δίνουν 200 ευρώ, κάθε φορά που θα καταναλώνουμε χρόνο για να γεμίζουμε τον χρόνο των εκπομπών, στο ΤΑΜΕΙΟ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΘΟΠΟΙΩΝ για τις σοβαρές ανάγκες πολλών ανέργων ηθοποιών, ακόμα δεν έχει υλοποιηθεί από κανέναν. Θα το ζητήσουμε λοιπόν και επίσημα εγγράφως.

Ευχαριστούμε  για το ενδιαφέρον όλων, αλλά οι αντοχές μας έχουν όρια και δεν μπορούμε να μπούμε στο παιχνίδι της αποκλειστικότητας δηλώσεων και εμφανίσεων. Για μας όλες οι εκπομπές είναι φιλικές και δεν ξεχωρίζουμε ΚΑΝΕΝΑΝ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την κατανόηση».