Breaking News

Μεξικό: Άγρια επεισόδια σε ποδοσφαιρικό αγώνα (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σκηνές απίστευτης βίας εκτυλίχθηκαν στο Μεξικό, στην αναμέτρηση Κερετάρο - Άτλας, που διακόπηκε μετά από 63 λεπτά, όταν ξέσπασαν επεισόδια στο στάδιο Corregidora.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 0-1 και στη συνέχεια οι οπαδοί της Κερετάρο επιτέθηκαν στους οπαδούς της Άτλας. Αργότερα υπήρξε και εισβολή στον αγωνιστικό χώρο.

Η αρχική ενημέρωση έκανε λόγο για 22 τραυματίες, ωστόσο δημοσιογράφος του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού «Tv Azteca» μετέδωσε ότι τουλάχιστον 17 οπαδοί φέρεται να έχασαν τη ζωή τους. Άλλες πηγές έκαναν λόγο για 2 νεκρούς.

Σε νεότερη ενημέρωση, το βράδυ της Κυριακής, το BBC αναφέρει ότι δεν υπάρχουν νεκροί και πως τραυματίστηκαν 26 οπαδοί, μεταξύ των οποίων οι 3 σοβαρά.

«Αν και δεν υπάρχουν θάνατοι, δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν πρόκειται για τραγωδία», δήλωσε ο κυβερνήτης της πολιτείας Κερέταρο, Mauricio Kuri.


Σύμφωνα με τη Mirror, ο πρόεδρος της Liga MX, Mikel Arriola, δήλωσε νωρίτερα ότι όλοι οι αγώνες της Κυριακής αναβάλλονται. «Οι υπεύθυνοι για την έλλειψη ασφάλειας στο γήπεδο θα τιμωρηθούν παραδειγματικά. Η ασφάλεια των παικτών και των φιλάθλων είναι προτεραιότητα!», έγραψε στο Twitter.

«Καταδικάζουμε απερίφραστα τα γεγονότα που συνέβησαν στο Estadio Corregidora. Είμαστε σε πλήρη επικοινωνία και συντονισμό με τις αρχές ώστε να μπορέσουν να δράσουν γρήγορα εναντίον οποιουδήποτε υπευθύνου. Ως θεσμός καταδικάζουμε τη βία κάθε είδους», αναφέρεται σε δήλωση που εξέδωσε η Κερετάρο.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του Mega.