Breaking News

Ν. Μωραΐτης για Σ. Ρουβά: «Έχω ξεγράψει από τη μνήμη μου τα τραγούδια που του έδωσα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» μίλησε ο Νίκος Μωραϊτης, ο οποίος αναφέρθηκε - μεταξύ άλλων - και στον Σάκη Ρουβά.

Μετά από ερώτηση σχετικά με την αντίδραση του μουσικοσυνθέτη Νίκου Τερζή, έπειτα από τις δηλώσεις που είχε κάνει ο Σάκης Ρουβάς για τον Δημήτρη Λιγνάδη, ο Νίκος Μωραϊτης τόνισε:

«Έχω μετανιώσει δύο φορές για στίχους μου που έδωσα σε καλλιτέχνες... Εγώ είμαι γενικά κατά των απαγορεύσεων, δηλαδή όταν "γεννήσεις" ένα τραγούδι, δεν μπορείς να το ελέγχεις όλη σου τη ζωή. Συγκεκριμένα για τον Σάκη Ρουβά και επειδή έχω παρατηρήσει πολλές φορές τον τρόπο που λειτουργεί... Δύο τραγούδια του έχω δώσει, τα οποία τα έχω ξεγράψει και από τη μνήμη μου».

Και πρόσθεσε: «Δεν έχω τίποτα να απαγορεύσω γιατί μέσα μου θεωρώ ότι δεν του έχω δώσει ούτε λέξη. Είναι ένας άνθρωπος, που ο τρόπος που χειρίζεται τη δημόσια εικόνα του, μέχρι τα πρόσφατα περιστατικά, όχι απλά δεν με καλύπτει, αλλά θα ήθελα να είναι το αντίθετο από τη δική μου τη ζωή. Θα ήθελα να έχω πλήρη διαχωρισμό και καμία επαφή με αυτό που εκφράζει και είναι...».

Δείτε στο βίντεο του Mega όσα είπε ο γνωστός στιχουργός.