Breaking News

Ναταλία Δραγούμη: «Το γήπεδο του beach volley είναι ο ναός μου - Δε λέω την ηλικία μου on camera» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Ναταλία Δραγούμη μίλησε για όλα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Mega Kαλημέρα». Μεταξύ άλλων, η 
ηθοποιός και παρουσιάστρια τόνισε:

«Το γήπεδο του beach volley είναι ο ναός μου, έχω νοερά "κλειδιά"... Το beach volley είναι η ψυχοθεραπεία μου. Ήμουν αθλήτρια του βόλεϊ, πήγαινα για πρωταθλητισμό, αλλά μετά μπήκα στο Εθνικό.

Μου έχει γίνει πρόταση για ριάλιτι επιβίωσης και έχω αρνηθεί. Δεν με αφορά, δεν θα μπορούσα να δω τον εαυτό μου εκεί πέρα.... Δεν μπορώ να κατακρίνω κάποιον που πάει σε ένα ριάλιτι...

Η εκπομπή "Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ" έκανε τον κύκλο της, όλα τα πράγματα τελειώνουν κάποια στιγμή. Ήταν 4 χρόνια στον αέρα η εκπομπή και είχε πάει εξαιρετικά.

Έχω κάνει ψυχανάλυση περίπου 9 χρόνια. Σε βοηθάει να διαχειριστείς τα πράγματα που σου φέρνει η ζωή.

Έχω δύο παιδιά, τον Απρίλιο η Κλειώ θα γίνει 19 ετών και ο Φίλλιπος 17. Η κόρη μου έχει μπει στο πανεπιστήμιο και θέλει να ασχοληθεί με fashion business. Ο γιος μου ετοιμάζεται για να μπει στο Πολυτεχνείο και να γίνει αρχιτέκτονας σαν τον μπαμπά του.

Είναι ένα πολύ επικίνδυνο κομμάτι αυτό των πλαστικών επεμβάσεων. Δεν ξέρω αν θα έκανα κάτι επεμβατικό για να καταπολεμήσω το χρόνο.

Την ηλικία μου δεν τη λέω on camera, αλλά θα την πω σε μια παρέα. Θεωρώ ότι για τους ηθοποιούς δεν είναι και τόσο καλό να τη λες...

Είπα στο παρελθόν ότι έχω βιώσει κακoπoiηση στα 12 μου. Ήταν ένας που εμπιστευόταν η οικογένειά μου. Δεν το είπα στους γονείς μου, αλλά στις αδερφές μου και έκαναν ό,τι έπρεπε να κάνουν...».