Breaking News

Ναταλία Δραγούμη: «Την ώρα της παράστασης με έπιανε ένας τρόμος ότι κάποιος θα με βγάλει φωτογραφία» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» βρέθηκε την Πέμπτη η ηθοποιός και παρουσιάστρια Ναταλία Δραγούμη.

Η Ναταλία Δραγούμη αναφέρθηκε στα παιδιά της και στο Metoo, τονίζοντας ότι το θέατρο πάει καλύτερα μετά τις αποκαλύψεις, ενώ στο τέλος μίλησε για την παράσταση «8 γυναίκες», στην οποία πρωταγωνιστεί. 

Μεταξύ άλλων, μίλησε για τη μηχανή που οδηγεί ακόμα και με τακούνια, ενώ εξομολογήθηκε σχετικά με τον τρόμο που έχει όταν κάνει σeξι σκηνές γιατί φοβάται ότι θα τις βλέπει παντού:

«Στην πρώτη μου ταινία στον κινηματογράφο, στον "Εργένη", έκανα ολόκληρη ιστορία να μην υπάρχουν φωτογράφοι την ώρα του γυρίσματος. Ζήτησα να είναι μόνο ο καμεραμάν και ο σκηνοθέτης. Πού να φανταστώ τότε ότι τώρα θα βλέπω τον εαυτό μου στην ταινία αυτή, όπου είμαι γuμνή κανονικά. Κυκλοφορεί παντού. Αλλά ακόμα και τότε, σε ένα εβδομαδιαίο περιοδικό χαμηλής ποιότητας, είδα τον εαυτό μου γuμνό, παρόλο που είχαμε κανονίσει να μην υπάρχουν φωτογράφοι. Το πήραν από τα pixels του φιλμ.

Αν το ήξερα μπορεί να μην τις έκανα τις σκηνές αυτές τότε. Θα έκανα κάτι πιο αποκαλυπτικό, αλλά όχι γuμνό. Έχω έναν τρόμο, ότι θα το βλέπω παντού. Έχω κάνει πολλά γuμνά στο θέατρο. Το τελευταίο το έκανα το 2003, μόλις είχα γεννήσει την κόρη μου. Την ώρα της παράστασης με έπιανε ένας τρόμος ότι κάποιος θα με βγάλει φωτογραφία. Όλο αυτό το θέμα με βαραίνει και λόγω των παιδιών μου, αλλά και λόγω ηλικίας».

Δείτε τη συνέντευξη.