Breaking News

Ρουμανία - Ελλάδα: Με το δεξί ο Πογέτ (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βράδυ της Παρασκευής, οι Έλληνες φίλαθλοι παρακολούθησαν τα αποκαλυπτήρια της ανανεωμένης Εθνικής ομάδας, που έχει νέο προπονητή στον πάγκο της.

Στο ντεμπούτο του Γκουστάβο Πογέτ στον πάγκο της Εθνικής ομάδας, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα επικράτησε με 1-0 απέναντι στη Ρουμανία, στο φιλικό αγώνα στο Stadionul Steaua του Βουκουρεστίου, χάρη σε γκολ του Ανδρέα Μπουχαλάκη, ο οποίος με κεφαλιά νίκησε τον Νίτα στο 38ο λεπτό από σέντρα του Λάζαρου Ρότα.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΠΟ, η Εθνική μας ήταν αρκετά καλή στα εξήντα πρώτα λεπτά. Δημιούργησε ευκαιρίες με τους Γιακουμάκη στο 3΄, Ρότα στο 7΄ και Πέλκα στο 28΄, ενώ στο 22΄ ακυρώθηκε γκολ του Γιακουμάκη, παρότι ο διαιτητής είχε αρχικά δείξει σέντρα.

Στο τελευταίο ημίωρο η Ρουμανία αγωνίστηκε πιο επιθετικά και δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες, με κυριότερη την κεφαλιά του Ρους στο δοκάρι (72΄), όμως η άμυνα της Εθνικής είχε σωστές αποφάσεις και λίγη τύχη.

Ρουμανία: Νίτα, Ράτιου, Κίρικες, Ρους (88΄ Ντραγκούσιν), Καμόρα (75' Τόσκα), Μαρίν, Μπορντεάνου (75' Μιχάιλα), Μιτρίτσα (62' Ποπέσκου), Τσικαλντάου, Μαξίμ (72' Ιβάν), Γκεόργκι Πούσκας (61' Τανάσε).

Ελλάδα: Βλαχοδήμος, Ρότα, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Τσιμίκας, Σιώπης, Μπουχαλάκης (57΄Δουβίκας), Μάνταλος (81' Χατζηγιοβάνης), Πέλκας (82' Αλεξανδρόπουλος), Λημνιός (57' Μπακασέτας), Γιακουμάκης (71' Παυλίδης).

* Τη Δευτέρα 28 Μαρτίου η Ελλάδα αντιμετωπίζει σε φιλικό αγώνα το Μαυροβούνιο (21:00) στη Ποντγκόριτσα.

Δείτε τη συνέντευξη Τύπου και το γκολ του Μπουχαλάκη.