Breaking News

Σ. Μπάστα: Η «Φάρμα» και η εξομολόγηση για τον πατέρα της - «Πέθανε και το έμαθα μετά από 2 μήνες, όταν ήθελαν λεφτά» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο Πρωινό φιλοξενήθηκε την Τρίτη η Σάσα Μπάστα, η οποία αποχώρησε από τη «Φάρμα». Η τραγουδίστρια μίλησε για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι του ΑΝΤ1, τη ζωή της, τη φίλη της Αγγελική Ηλιάδη και την κορούλα της που απέκτησε τον Ιανουάριο του 2019 με το σύζυγό της Δημήτρη Κουσαθανά.

Μεταξύ άλλων, η Σάσα Μπάστα εξομολογήθηκε στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, οι οποίοι έμειναν άναυδοι:

«Ο πατέρας μου πέθανε πριν από 3 χρόνια, όταν ήμουν έγκυος. Εγώ το έμαθα μετά από 2 μήνες. Η καινούργιά του οικογένειά με ενημέρωσε μετά από δύο μήνες. Τα τελευταία χρόνια δεν είχαμε πολλές σχέσεις. Με πήραν τηλέφωνο μετά από δύο μήνες, όταν ήθελαν λεφτά για όλα τα περαιτέρω. Δεν με ενημέρωσαν ούτε για να πάω στην κηδεία του, ούτε εμένα, ούτε τη μαμά μου, ούτε τον αδελφό μου... Το μόνο που μου ζήτησαν ήταν τα λεφτά για τα διαδικαστικά, τα οποία έδωσα... Να πω την αλήθεια, στην αρχή δεν το πίστεψα, είπα "Οk, θα θέλουν πάλι λεφτά". Μου έστειλαν το χαρτί και τότε το πίστεψα... Ήταν ένα σοκ για όλους μας...».

Στη συνέχεια, προς το τέλος της συνέντευξης, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στο σοβαρό πρόβλημα υγείας του αδελφού της, ο οποίος σε ηλικία 35 ετών είχε βρεθεί στη ΜΕΘ. «Τον έσωσαν οι γιατροί, αλλά πραγματικά ήταν ένα θαύμα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο.