Breaking News

Σίσσυ Χρηστίδου: «Έχει σηκωθεί η τρίχα μου κύριε Κούγια, έχω ανατριχιάσει με αυτά που λέτε» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» μίλησε ο συνήγορος του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξης Κούγιας, μετά τους διαλόγους και τις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο Αλέξης Κούγιας είπε στη Σίσσυ Χρηστίδου: «Τα μηνύματα είναι με ενήλικους... Εξαρτάται για τι ανήλικο μιλάμε... Για το ποινικό δίκαιο θεωρείται κάποιος ανήλικος αν είναι κάτω των 15 ετών. Οποιοσδήποτε άνω των 15 ετών, δεν θεωρείται ποινικά ανήλικος. Αν είναι κάποιος 16, 17, 18, 19, 20 ή 21 ετών, που είναι νεαροί, δεν θεωρείται ανήλικος...».

Έκπληκτη η Σίσσυ Χρηστίδου, σχολίασε: «Επειδή έχω ένα γιο 14 ετών, έχει σηκωθεί η τρίχα μου κύριε Κούγια, έχω ανατριχιάσει μ' αυτά που λέτε. Δεν ξέρω αν ισχύει αυτό... Δηλαδή, θέλετε να μου πείτε ότι σε ένα 15χρονο αγόρι, αν ένας ενήλικας άντρας το προσεγγίσει εpωτικά, αυτό δεν είναι ποινικό αδίκημα;».

«Για οποιοδήποτε παιδί κάτω των 14 ετών, αν το πλησιάσεις, το χαϊδέψεις, το φιλήσεις ή το πειράξεις σeξουαλικά αυτό είναι κακούργημα και τιμωρείται από πέντε έως 15 χρόνια. Αν ένα παιδί είναι από 12 μέχρι 15 ετών και υπάρχει απoπλάνηση αvηλίκου, αυτό είναι πλημμέλημα και τιμωρείται έως πέντε χρόνια. Αν είναι πάνω από 15 ετών δεν υπάρχει κανένα αδίκημα», απάντησε, μεταξύ άλλων, ο Αλέξης Κούγιας.

Δείτε το βίντεο του Mega.