Breaking News

Σ. Παπαδόπουλος για Β. Μπονάτσο: «Ζαλιστήκαμε, χάσαμε τον κόσμο, τον χαιρετάω κάθε μέρα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Σπύρος Παπαδόπουλος ήταν καλεσμένος μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος». Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής είπε για τον αείμνηστο Βλάσση Μπονάτσο:

«Ο Βλάσσης Μπονάτσος ήταν μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή μου. Ήταν αυτός που ξέρετε όλοι. Αυτό που προσπαθούσε να κρύψει - και όταν το ανακάλυπτες, εντυπωσιαζόσουν - είναι το πόσο ευαίσθητο παιδί ήταν. Θυμάμαι στιγμές που δεν κάνει να τις πω. Ήταν πολύ ευαίσθητο πλάσμα και έκανε πράγματα που δεν τα έλεγε σε κανέναν, ούτε εμείς δεν τα ξέραμε.

Μια περίοδο βγαίναμε σχεδόν κάθε βράδυ οι δυο μας και πηγαίναμε και αλητεύαμε. Ήταν μάθημα ζωής γιατί δεν χαμπάριαζε τίποτα...

Την ημέρα που "έφυγε" πήγαινα στη Χαλκίδα για ένα γύρισμα. Ήμουν στο αυτοκίνητο και άκουσα στο ραδιόφωνο την είδηση στις 7 το πρωί. Τράβηξα χειρόφρενο και είπα στους άλλους που ήταν μαζί μου "ακούσατε αυτό που άκουσα;"...

Ζαλιστήκαμε, χάσαμε τον κόσμο, αναγκαστικά σε επηρεάζει ένα τέτοιο γεγονός. Επειδή για πολλά χρόνια περνούσα καθημερινά από το Α' Νεκροταφείο, δεν υπάρχει ούτε μία μέρα που να μην του πω γεια...».