Breaking News

Survivor - Κ. Ταραμπάνκο: «Πέρυσι είχαμε τον Τριαντάφυλλο, φέτος τον Μαρτίκα» - «Τα έχασα όταν μου είπαν για τον πόλεμο» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τις πρώτες δηλώσεις της στο «Love it» έκανε η Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία αποχώρησε πρόσφατα από το Survivor.

Η πρώην παίκτρια των Διασήμων μοιράστηκε την εμπειρία της από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, ενώ σχολίασε και τη συμπεριφορά παικτών των δύο ομάδων.


Μεταξύ άλλων, είπε για τη Μυριέλλα Κουρεντή: «Η Μυριέλλα είναι ένα καλό παιδί, αλλά λίγο αψυχολόγητη. Μου βγάζει ότι έχει καλή ψυχή, αλλά έχει πιεστεί ψυχολογικά... Παρεξηγούνταν πάρα πολύ εύκολα πράγματα με τη Μυριέλλα, άλλο έλεγες κι άλλο μεταφερόταν... Είναι απόλυτα φυσιολογικό να θέλει να φτάσει μέχρι το πάρτι της ένωσης για να διαφημίσει το τραγούδι της, καθώς είναι τραγουδίστρια».

«Πέρυσι στο Survivor είχαμε τον Τριαντάφυλλο, φέτος έχουμε τον Μαρτίκα. Ο Σπύρος Μαρτίκας προσπαθεί να γαντζωθεί από παντού. Έχει καταλάβει ότι αν έχεις τηλεοπτικό κοινό και δημιουργείς ίντριγκες, παραμένεις στο παιχνίδι», τόνισε η Κάτια Ταραμπάνκο.

Πώς αντέδρασε, όταν πληροφορήθηκε για τον πόλεμο στη χώρα της; «Όταν μου είπαν για τον πόλεμο στην Ουκρανία, τα έχασα τελείως. Δε μπορώ να συνειδητοποιήσω ότι έχουμε 2022 και υπάρχει ακόμα πόλεμος... Να πεθαίνει κόσμος, να πυροβολούν; Ήμουν χαμένη, αγχώθηκα για τους συγγενείς μου. Μου είπαν ότι καταστράφηκε ολόκληρη η πόλη μου, είναι περίεργο... Οι δικοί μου είναι όλοι καλά, αλλά δε μου αρκεί αυτό. Είναι εγωιστικό να είμαι καλά επειδή είναι καλά οι δικοί μου».