Breaking News

Survivor - Γιάννης Τσολάκης: «Κάθε φορά που μιλούσα με τη Σοφιάννα ήταν δίπλα και η Μαίη» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γιάννης Τσολάκης αποχώρησε από το Survivor και το μεσημέρι της Παρασκευής η εκπομπή «Love it» παρουσίασε τις πρώτες του δηλώσεις.

Ο πρώην παίκτης των Μαχητών μίλησε για τους συμπαίκτες του και τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη Σοφιάννα Αβραμάκη και τη Μαίη Εμμανουηλίδου, με τις οποίες είχε έρθει κοντά, ενώ μίλησε και για τη σύντροφό του. Όπως θα δείτε στο 2ο βίντεο, ο Γιάννης Τσολάκης είπε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ:

«Με τη Μαίη έχουμε πάρα πολύ καλή σχέση, είναι πολύ καλή αθλήτρια. Της είχα δώσει τη μπλούζα μου γιατί κρύωνε. Τα κoρίτσια πολλές φορές τουρτούριζαν.

Όταν μπήκε η Μαίη στο παιχνίδι είχε ρωτήσει αν είμαι ζευγάρι με τη Σοφιάννα. Εγώ το έμαθα τελευταίος ότι είχε τέτοια απορία. Δεν ξέρω γιατί το ρώτησε. Με τη Σοφιάννα ήμασταν πολύ κοντά. Στην αρχή ίσως ήθελε να ρωτήσει για να είναι σίγουρη... Θυμάμαι στις αρχές ότι, για κάποιο λόγο περίεργο, κάθε φορά που μιλούσα με τη Σοφιάννα ήταν δίπλα και η Μαίη. Ωστόσο δεν το έψαξα περεταίρω...

Με τη Σοφιάννα είχαμε πάρα πολλές κοινές απόψεις, οι οποίες μας έδεσαν. Είχαμε πάρα πολύ κοινό χιούμορ. Δεν ξέρω τι έχει παιχτεί έξω, αλλά όλα αυτά με έκαναν να συμπαθήσω πάρα πολύ τη Σοφιάννα και να τη θεωρήσω ένα άτομο που θα μπορούσα πραγματικά να του πω τα πάντα.

Η σχέση μου έξω, επειδή ξέρω τι άνθρωπος είναι και πόση εμπιστοσύνη μου έχει, δεν θα το παρεξηγούσε αυτό το πράγμα. Αυτό πιστεύω... Ελπίζω ότι δεν θα φάω... παντόφλα, γιατί δεν ξέρω πώς βγήκε έξω...».

Δείτε τα βίντεο.