Breaking News

Survivor: Η ανακοίνωση του Λιανού μετά το αγώνισμα ενθουσίασε και τους ηττημένους - Η Σοφιάννα «καρφώνει» την Ασημίνα (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Αγώνισμα με έπαθλο το φαγητό - συνοδευόμενο από μία έκπληξη - διεξήχθη στο Survivor στο επεισόδιο του Σαββάτου.

Νωρίτερα, η Σοφιάννα Αβραμάκη αναφέρθηκε στη ρήξη της φιλίας της με την Ασημίνα Χατζηανδρέου, μετά τη μετακίνηση της δεύτερης στους Διάσημους. Η Σοφιάννα είπε, μεταξύ άλλων, στην κάμερα της παραγωγής:

«Αυτό που με στενοχωρεί πραγματικά είναι ότι νιώθω πως η Ασημίνα ξεχνάει κάποια πράγματα, τα οποία δεν θα έβγαινα να τα πω γιατί τα έκανα όλα από την καρδιά μου, αλλά οι συγκυρίες και τα γεγονότα μάλλον με έχουν φτάσει στο σημείο να πρέπει να τα υπενθυμίσω και στην ίδια και στον κόσμο... Ποιος ήταν το στήριγμα σου από την αρχή... Ξεχνάς όταν έκλαιγες που έχανες τις επικοινωνίες, ποιος ήταν εκεί να σου θυμίζει τα τραγούδια του συντρόφου σου και έκανε ώρες συζητήσεων μαζί σου για να μπορείς να καλύψεις το κενό. Ξεχνάς όταν έπεφτες αγωνιστικά ποιος ήταν εκεί να σου λέει ότι η θέση σου είναι στον τελικό και "κράτα γερά γιατί έχεις ακόμα πολλά ψωμιά να φας μέσα στο παιχνίδι". Ξεχνάς ποιος είναι ο άνθρωπος που πάντα σε έβαζε πάνω από όλα...».


Πριν την έναρξη του αγωνίσματος, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους παίκτες ότι η ομάδα που θα νικήσει, εκτός από το φαγητό, θα κερδίσει και ένα δεύτερο έπαθλο. Συγκεκριμένα, θα παρευρεθεί στο πάρτι της ένωσης του Survivor της Τουρκίας, όπου θα πραγματοποιηθεί και μια συναυλία ενός γνωστού Τούρκου ποπ τραγουδιστή.


Το αγώνισμα κρίθηκε σε flag race. Οι Διάσημοι νίκησαν τους Μαχητές και πανηγύρισαν έξαλλα τη νίκη τους.


Μετά το αγώνισμα, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους παίκτες ότι στο πάρτι της ένωσης του Survivor της Τουρκίας θα πάνε και οι δύο ομάδες. Η ανακοίνωση του παρουσιαστή ενθουσίασε τους Μαχητές, που είχαν χάσει στο αγώνισμα.


Το επεισόδιο ολοκληρώθηκε με το παιχνίδι "Πες το αλλιώς". Οι Μαχητές νίκησαν και απόλαυσαν ένα cheesecake.