Breaking News

Survivor - Κάτια Ταραμπάνκο: «Έχω υπόνοιες ότι δικοί μας παίκτες στήνουν ψηφοφορίες με τους Μαχητές» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο του Survivor της Δευτέρας, οι Διάσημοι ηττήθηκαν από τους Μαχητές στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας. - Κάτια Ταραμπάνκο: «Έχω κάποιες υπόνοιες ότι οι Διάσημοι, οι δικοί μας, η Ναυσικά, ο Άρης και ο Απόστολος τα λένε με τους Μαχητές...».

Μετά τη νίκη τους στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας, αυτή τη φορά οι Διάσημοι ηττήθηκαν από τους Μαχητές.


Ακολούθησε το αγώνισμα ατομικής ασυλίας των Διασήμων, όπου επικράτησε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. Ωστόσο η Μυριέλλα Κουρεντή της χάρισε τη νίκη καθώς εγκατέλειψε στο τέλος την προσπάθεια.


Η Ναυσικά και η Μυριέλλα το παραδέχτηκαν μπροστά στην κάμερα, θεωρώντας ότι είναι το μικρό τους «μυστικό», ωστόσο ο Τάκης Καραγκούνιας αντιλήφθηκε ότι η Μυριέλλα εγκατέλειψε στο τέλος την προσπάθειά της.


Από την πλευρά της η Κάτια Ταραμπάνκο είπε στην κάμερα της παραγωγής: «Έχω κάποιες υπόνοιες ότι οι Διάσημοι, οι δικοί μας, η Ναυσικά, ο Άρης και ο Απόστολος τα λένε με τους Μαχητές... Και δεν λένε "καλή επιτυχία", αλλά στήνουν στρατηγικές σχετικά με το ποιους θα βγάλουν οι Μπλε απέναντί μας για να φύγουν οι δικοί μας. Δηλαδή, η κόκκινη ομάδα στήνει ψηφοφορία με τη μπλε ομάδα προκειμένου να φύγουν άτομα που δεν αξίζουν στην κόκκινη ομάδα. Έχουμε Ναυσικά, Άρη, Απόστολο και ίσως Στάθη να μιλάνε με Ασημίνα και Σοφιάννα και να στήνουν ψηφοφορίες εναντίον των κόκκινων».