Breaking News

Survivor: Ξέσπασε η Ασημίνα για τη... διαδικτυακή επίθεση της Σταυρούλας - Ναυσικά σε Μαρτίκα: «Κάνω εμετό» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ένταση σημειώθηκε στο συμβούλιο, καθώς νωρίτερα ο Άρης Σοϊλέδης άναψε «φωτιές» στην ομάδα των Μαχητών, όταν ενημέρωσε την Ασημίνα Χατζηανδρέου για ένα story που είχε κάνει στο Instagram η νέα συμπαίκτρια της, Σταυρούλα Χρυσαειδή, πριν μπει στο Survivor.

Πριν το συμβούλιο, η Ασημίνα Χατζηανδρέου δήλωσε στην κάμερα της παραγωγής: «Μετά το τέλος του αγώνα με έπιασε ο Άρης και μου είπε για ένα συμβάν που έχει δημιουργηθεί στην Ελλάδα με επίκεντρο τη Σταυρούλα κι εμένα. Μου είπε ότι η Σταυρούλα είχε ανεβάσει ένα story λίγο πριν έρθει στο Survivor και είχε γράψει 'Πάλι κλαίει αυτή; Έχω βαρεθεί να τη βλέπω να κλαίει! Από όσο τη θυμάμαι το ίδιο κάνει, μας έχει πρήξει". Κάτι τέτοιο είχε γράψει... Έχω πέσει από τα σύννεφα. Δεν περίμενα αυτό το πράγμα να το κάνει η Σταυρούλα. Βέβαια, όπως και στην έξω ζωή, δεν έχεις τίποτα σίγουρο για κανέναν».

Η Ασημίνα μοιράστηκε το συμβάν με τους συμπαίκτες της, ενώ η Σταυρούλα Χρυσαειδή είπε στην κάμερα: «Δεν είχα καμία ιδέα ότι πρόκειται να μπω στο Survivor. Σε αυτό το story, εγώ είχα γράψει κάτι, το οποίο ήταν πραγματικά λάθος μου. Δεν θα έπρεπε να το έχω κάνει αυτό και η αλήθεια είναι ότι το κατέβασα πάρα πολύ γρήγορα. Δεν ξέρω καν πώς κάποιος ασχολήθηκε με κάτι τέτοιο και το έκανε screenshot».

Στο συμβούλιο, η Ασημίνα αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο story, με τη Σταυρούλα να εκφράζει το παράπονό της που δεν μίλησε πρώτα με την ίδια, αλλά το συζήτησε με όλους τους συμπαίκτες τους.

Τότε παρενέβη η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου των Διασήμων, η οποία είπε έκπληκτη: «Δηλαδή, φταίει κιόλας η Ασημίνα; Δεν το περίμενα αυτό, ότι φταίει κι από πάνω...».

«Δεν είπα σε καμία περίπτωση ότι φταίει», απάντησε η Σταυρούλα, η οποία βρέθηκε σε πολύ δύσκολη θέση.

Από τους Μαχητές, ο μόνος που προσπάθησε να υπερασπιστεί τη Σταυρούλα, ήταν ο Σπύρος Μαρτίκας.

«Μου είναι πάρα πολύ στενάχωρο να βλέπω ένα νέο κoρίτσι, πρωταθλήτρια κιόλας, να αντιμετωπίζει όλο αυτό το "λαϊκό δικαστήριο", ενώ είναι λίγες ημέρες στο παιχνίδι», τόνισε χαρακτηριστικά.

Η Ναυσικά σχολίασε εκνευρισμένη: «Κάνω εμετό όταν μιλάς εσύ συγκεκριμένα για λαϊκό δικαστήριο, όταν μερικές ημέρες πριν ήσουν εσύ που έκανες λαϊκό δικαστήριο και κατηγόρησες τη Σοφιάννα και την Πελαγία και τις αποκάλεσες κλέφτρες. Μην τολμάς να λες για λαϊκό δικαστήριο... Αυτό που έκανες εσύ ήταν χειρότερο. Με ταράζεις με αυτά που λες».

Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα.