Breaking News

Survivor: Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση - Χαμός στο συμβούλιο - Κατσαούνης: «Ο Αντωνόπουλος με είπε σκ@τ@βλαχο» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο του Survivor της Δευτέρας, συμπληρώθηκαν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση. Μεγάλη ένταση σημειώθηκε στο συμβούλιο.

Οι Μαχητές νίκησαν και στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας. Ο Άρης Σοϊλέδης πήρε τον τελευταίο πόντο στον αγώνα μπαράζ και πανηγύρισε με τους συμπαίκτες του.


Στο συμβούλιο επικράτησε αρχικά ένταση στους Μπλε, ανάμεσα στον Τάκη Καραγκούνια και τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ.


Ακολούθησε ένας χαμός στην ομάδα των Διασήμων, ανάμεσα στον Γιώργο Κατσαούνη και τον Νίκο Αντωνόπουλο. Ο Κατσαούνης είπε εκνευρισμένος:

«Ώπα μεγάλε, τις κουβέντες που πουλάς σε εμένα τις θυμάσαι; Μην πουλάς δούλεμα, σε μένα άσε τα παλαβά... Γιατί μας βγαίνει πολύ άγιος... Τον ρώτησα για τον χρυσό αιώνα του Περικλή, μιας κι είναι ιστορικός ο κύριος από δω... Και θεώρησε ότι τον ρωτάω συγκεκριμένα πράγματα για να τον τεστάρω και να τον "ξεμπροστιάσω". Εγώ γουστάρω να διαβάζω ιστορία, παρόλο που δεν έχω τελειώσει πανεπιστήμιο. Το αποτέλεσμα ήταν να διαφωνήσουμε και να με πει "σκ@τ@βλαχε στο χωριό σου"... Είμαι βλάχος και είναι μεγάλη μου τιμή. Μπορεί να είμαστε στα πρόβατα και στα γίδια, αλλά όλοι οι βλάχοι έχουν γίνει γιατροί και δάσκαλοι... Μία άλλη φορά, σε παρόμοια συζήτηση, με έβρισε κι έφυγε. Ορκίζομαι...».

Από την πλευρά του ο Νίκος Αντωνόπουλος τόνισε: «Με είπε χαζό και του απάντησα "αυτά να τα πεις στο χωριό σου". Είναι μια φράση που λέμε... Δεν σε έβρισα και το ορκίζομαι στη ζωή μου ότι δεν σε είπα ποτέ σκ@τ@βλαχο».

«Ψεύτη όλα για την προβολή», πρόσθεσε, με τον Κατσαούνη να του απαντά: «Ποια προβολή ρε νούμερο;».


Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση ήταν ήδη η Μυριέλλα Κουρεντή. Οι Διάσημοι ψήφισαν και ανέδειξαν δεύτερο υποψήφιο τον Απόστολο Ρουβά. Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, η οποία κέρδισε στο αγώνισμα για την ατομική ασυλία, υπέδειξε τη Τζο Μαριδάκη.

Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας προκάλεσε νέα ένταση στους Διάσημους, με τον Άρη Σοϊλέδη των Μπλε να υποστηρίζει τον φίλο του Απόστολο Ρουβά.

Δείτε τα βίντεο.