Breaking News

Survivor: Όταν ο Κατσαούνης βρέθηκε αντιμέτωπος με τη Μυριέλλα - Οι Διάσημοι κέρδισαν και τα δύο έπαθλα φαγητού (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο του Survivor της Τετάρτης, οι Διάσημοι και οι Μαχητές έδωσαν αρχικά μάχη σε ένα δύσκολο αγώνισμα, που απαιτούσε δύναμη.

Οι Διάσημοι κατάφεραν να επικρατήσουν απέναντι στους Μαχητές και απόλαυσαν το λαχταριστό φυστικοβούτυρο, που ήταν το έπαθλο.


Πριν την έναρξη του δεύτερου αγωνίσματος με έπαθλο, επίσης, το φαγητό, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι ο Ανδρέας Ματθαιακάκης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

«Να σας πω ότι ο Ανδρέας έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκεται η μέση του. Είχε έναν τραυματισμό στον τελευταίο αγώνα, οπότε περιμένουμε να μάθουμε κι εμείς τα νέα», είπε ο παρουσιαστής.

Το δεύτερο αγώνισμα είχε να κάνει με τη ράβδο», που πεταγόταν μέσα από μία τρύπα. Κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος βρέθηκαν αντιμέτωποι η Μυριέλλα Κουρεντή και ο Γιώργος Κατσαούνης. Μετά τα γνωστά που έχουν προηγηθεί μεταξύ τους και τους δυο τους να δηλώνουν ότι δεν θέλουν επαφές, ο Γιώργος προσπαθούσε να είναι σοβαρός, ενώ η Μυριέλλα ήταν όλο χαμόγελα επιχειρώντας να τον αποσυντονίσει.

Με τις ατάκες από τον Γιώργο Λιανό να πέφτουν «βροχή», εξελίχθηκαν απολαυστικές στιγμές, με τον Κατσαούνη να αναδεικνύεται νικητής.


Τελικά νίκησαν ξανά οι Διάσημοι, που δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους, καθώς κέρδισαν και το δεύτερο έπαθλο φαγητού.