Breaking News

Survivor - Σοϊλέδης σε Μυριέλλα: «Το έκανες για να σώσεις το τομάρι σου» - Απόστολος Ρουβάς: «Εγώ δεν είμαι ο αδερφός μου» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Εντάσεις σημειώθηκαν στο Survivor στο επεισόδιο της Τρίτης, πριν το αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία.

Έντονη ήταν η αντιπαράθεση ανάμεσα στη Μυριέλλα Κουρεντή και τον Γιώργο Κατσαούνη, με αφορμή ένα σχόλιο που έκανε η ηθοποιός για την αγωνιστικότητά του το τελευταίο διάστημα.

Κάποιοι παίκτες θεωρούν ότι πίσω από την υποψηφιότητα της Τζο Μαριδάκη βρίσκεται η Μυριέλλα Κουρεντή. Ο Άρης Σοϊλέδης είπε χαρακτηριστικά στη Μυριέλλα:

«Μπορώ να σου πω εγώ γιατί το έκανες, γιατί σε ξέρω πάρα πολύ καλά. Είναι πολύ απλά τα πράγματα και το σκέφτηκε η Μαίη, δεν το είχαμε σκεφτεί οι υπόλοιποι. Είπε ότι δεν θα σε συνέφερε να βγεις υποψήφια δίπλα στον Κατσαούνη και αποφάσισες με το παρεάκι των πέντε να βγάλετε τον Απόστολο για να σώσεις το δικό σου τομάρι».

Στη συνέχεια, απαντώντας στις αιχμές που άφησε ο Σπύρος Μαρτίκας, ο Απόστολος Ρουβάς ξεκαθάρισε:

«Παραιτήθηκα για να έρθω στο Survivor. Γιατί πολλά ακούγονται και περί ονόματος. Πρέπει να καταλάβει ο κόσμος ότι εγώ δεν είμαι ο αδερφός μου. Εγώ είμαι ο Απόστολος κι έχω έρθει για μένα εδώ και για τους δικούς μου στόχους. Το τι κάνω στη ζωή μου, είναι για μένα».

Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα.