Breaking News

Survivor: Χαμός μεταξύ Ασημίνας και Κατσαούνη - Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Προέκυψε στο Survivor ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση, μετά το πρώτο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας.

Στο επεισόδιο της Κυριακής, διεξήχθη το πρώτο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας, στο οποίο οι Διάσημοι κατάφεραν να νικήσουν τους Μαχητές.


Μετά το αγώνισμα, σημειώθηκε μεγάλη ένταση ανάμεσα στην Ασημίνα Χατζηανδρέου και τον Γιώργο Κατσαούνη.

Η Ασημίνα του ζήτησε με έντονο τρόπο τρόπο να σηκωθεί για να πάρει νερό καθώς έβγαλε έρπη και έτσουζαν τα χείλη της. Τα αίματα άναψαν και οι δύο παίκτες αντάλλαξαν κάποια «γαλλικά», με τον έναν να κατηγορεί τον άλλον σχετικά με το ποιος έβρισε πρώτος.


Στη συνέχεια η Ασημίνα κέρδισε την ατομική ασυλία και ακολούθησε νέο επεισόδιο με τον Γιώργο Κατσαούνη.


Η ένταση ανάμεσα στους δύο συμπαίκτες συνεχίστηκε και στο συμβούλιο, όπου η Ασημίνα τόνισε ότι του έδωσε πολλές ευκαιρίες, ωστόσο δεν πρόκειται να του δώσει άλλη.


Στη συζήτηση μπήκε και η Μυριέλλα Κουρεντή, η οποία πήρε το μέρος της Ασημίνας, σημειώνοντας ότι και η ίδια είχε εκτεθεί από τη συμπεριφορά του Γιώργου.


Από την πλευρά του, ο Σπύρος Μαρτίκας σχολίασε ότι η Ασημίνα και ο Γιώργος είναι φίλοι, τονίζοντας ότι είχαν μία άτυχη στιγμή και πως θα τα ξαναβρούν.


Στο συμβούλιο υπήρξε ένταση και μεταξύ του Στάθη Σχίζα και του Σπύρου Μαρτίκα, με τον δεύτερο να λέει πως ο παίκτης των Διασήμων είναι απροκάλυπτα αγενής απέναντί του.


Από την ψηφοφορία των Μαχητών, πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση αναδείχθηκε ο Σπύρος Μαρτίκας, καθώς συγκέντρωσε τις περισσότερες αρνητικές ψήφους.