Breaking News

Σωτήρης Καλυβάτσης: «Έφυγα από τη Θεσσαλονίκη γιατί τελείωσε η συνεργασία μου με τον Αντώνη Κανάκη» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Σωτήρης Καλυβάτσης φιλοξενήθηκε στο πλατό της εκπομπής «Mega Καλημέρα», όπου αναφέρθηκε στο τέλος της συνεργασίας του με τον Αντώνη Κανάκη, γεγονός που στάθηκε αφορμή - όπως τόνισε - να μετακομίσει στην Αθήνα. Επίσης, σχολίασε και την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

«Όταν ήρθα από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα μόνιμα, ήρθα με το σκάφος και πολύ το χάρηκα. Τα θυμάμαι εκείνα τα χρόνια... Συγκεκριμένα, ήταν 11 Νοεμβρίου του 2007. Ουσιαστικά ήρθα χωρίς να έχω κλείσει κάποια δουλειά. Το μόνο που είχα κλείσει ήταν θέση στη μαρίνα για να μπορέσω να "δέσω" γιατί ερχόμουν με το "σπίτι" μου. Οπότε "έδεσα" στον Πειραιά, κατέβηκα στο Πασαλιμάνι και σιγά σιγά άρχισα να απλώνω τα πλοκάμια μου», είπε ο Σωτήρης Καλυβάτσης.

Και πρόσθεσε: «Έφυγα από τη Θεσσαλονίκη γιατί γύρισα σελίδα στη ζωή μου, καθώς έπαψε να υπάρχει η συνεργασία με τον Αντώνη (Κανάκη). Γύρισα σελίδα και πήγα παρακάτω. Το είχα ανάγκη να φύγω... Τότε ήμασταν οι μόνοι που δουλεύαμε σε ένα κανάλι των Αθηνών από τη Θεσσαλονίκη. Και τώρα αυτό κάνουν τα παιδιά...».

Όταν ρωτήθηκε για την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, απάντησε: «Αν ήμουν σε μια τέτοια ομάδα, προφανώς θα το αντιμετώπιζα κι εγώ όπως και τα παιδιά. Τι να πω... Έτσι κι αλλιώς δεν είχα συνεργαστεί ποτέ με τον Στάθη. Τον γνώριζα ελάχιστα και δεν είχα κάνει ποτέ παρέα μαζί του».


Νωρίτερα, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για το έργο «Εκτός Ελέγχου», που θα ανεβεί για λίγες συλλεκτικές παραστάσεις. Το ξεκαρδιστικό έργο του Αρκά, σε σκηνοθεσία-διασκευή Δημήτρη Αγοράθα κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 12 Μαρτίου στην αίθουσα «Ιφιγένεια», στο «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».

Παλιοί και νέοι ήρωες του Αρκά παρουσιάζονται με μοναδικό τρόπο επί σκηνής, έτοιμοι να χαρίσουν άφθονο γέλιο σε όλη την οικογένεια. Ο Αντώνης Λουδάρος, ο Σωτήρης Καλυβάτσης, ο Πάνος Σταθακόπουλος, η Κωνσταντία Χριστοφορίδου, ο Χρήστος Τριπόδης, ο Δημήτρης Αγοράς, η μικρή Αθηνά Τριπόδη και ο χαρισματικός μικρός Μανώλης Γκίνης, από τα «Τα καλύτερά μας χρόνια», συνθέτουν έναν θίασο αξιώσεων και σας υπόσχονται μία μοναδική θεατρική εμπειρία.