Breaking News

Τα Νεοκλασικά: Επεισόδιο 2 - «Ούτε γάτα ούτε ζημιά»

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Παρασκευή 11/3/22 - Επεισόδιο 2 - «
Ούτε γάτα ούτε ζημιά»:
 Στο δεύτερο επεισόδιο αναβιώνει το αγαπημένο έργο «Ούτε γάτα ούτε ζημιά» (1955) των Αλέκου Σακελλάριου και Χρήστου Γιαννακόπουλου.

Ο Αποστόλης κατά τη διάρκεια ενός ρομαντικού ταξιδιού με τη Λόλα, έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τη σύζυγό του Πόπη η οποία συνοδεύεται από τον Νίκο. Τα δύο ζευγάρια θα βρεθούν για ένα Σαββατοκύριακο στο ίδιο σπίτι στη μικρή γραφική Θυμαριά. Κι ενώ ο Αποστόλης τρέμει περιμένοντας τις συνέπειες της απιστίας του, η Πόπη συστήνεται ως μία άλλη και δεν δείχνει να τον αναγνωρίζει. Με όλα τα στοιχεία να δείχνουν ότι αυτή δεν είναι η γυναίκα του, ο Αποστόλης φοβάται ότι αρχίζει να τα χάνει. Ή μήπως όλα αυτά είναι ένα σχέδιο εκδίκησης της Πόπης;

Παίζουν: Κρατερός Κατσούλης, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Γιώργος Χρανιώτης, Ηρώ Πεκτέση, Νίκος Ορφανός, Χάρης Μαυρουδής, Ανδρομάχη Μαρκοπούλου, Ευγενία Αποστόλου, Λυδία Τζανουδάκη, Σεμέλη Παπαοικονόμου, Γιώργος Γερονημάκης, Δημήτρης Κανέλλος, Χριστόφορος Μπαρμπαγιάννης, Μίμης Καπερδος. Στο ρόλου του πελάτη: ο Γιώργος Πυρπασόπουλος. Τη διασκευή σεναρίου υπογράφει η Ζωή Κοϊβαρη και τη σκηνοθεσία ο Χρήστος Δήμας.


Για την αρχική σελίδα "Τα Νεοκλασικά" πατήστε ΕΔΩ