Breaking News

Taylor Hawkins: Έφυγε από τη ζωή ο ντράμερ των Foo Fighters (videos+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 50 ετών, ο Taylor Hawkins, ο ντράμερ των Foo Fighters. Τη δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε το συγκρότημα.

«Η οικογένεια των Foo Fighters είναι συντετριμμένη από την τραγική και πρόωρη απώλεια του αγαπητού μας Taylor Hawkins. Το μουσικό του πνεύμα και το μεταδοτικό χαμόγελό του θα μείνουν για πάντα χαραγμένα στη μνήμη όλων μας. Οι καρδιές μας συμπαραστέκονται στη σύζυγο, τα παιδιά και την οικογένειά του και ζητάμε να αντιμετωπιστεί η ιδιωτική τους ζωή με απόλυτο σεβασμό σ' αυτή την αφάνταστα δύσκολη στιγμή», αναφέρει η ανακοίνωση στο Twitter του διάσημου αμερικανικού συγκροτήματος.


Καμία αιτία θανάτου ή περισσότερες λεπτομέρειες δεν ανακοινώθηκαν. Σύμφωνα με τον ιστότοπο του περιοδικού Variety, τα τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, πριν το συγκρότημα εμφανιστεί σε ένα φεστιβάλ στη Μπογκοτά της Κολομβίας το βράδυ της Παρασκευής. Ήταν 50 ετών.

Γεννημένος στην πόλη Fort Worth του Τέξας, το 1972, ο Hawkins εντάχθηκε στο συγκρότημα το 1997. Νωρίτερα, είχε παίξει ντραμς για δύο χρόνια για την Καναδή τραγουδίστρια Alanis Morissette.

Ήταν ένας ευφάνταστος και ροκ ντράμερ, ο οποίος αποτελούσε «ζωτικό» στοιχείο στον ήχο και την εικόνα των Foo Fighters. Ήταν αναμφισβήτητα ένας από τους καλύτερους ροκ ντράμερ των τελευταίων 25 ετών, επισημαίνει το Variety.

Ήταν, επίσης, καλός τραγουδιστής και έπαιρνε συχνά το μικρόφωνο κατά τη διάρκεια των συναυλιών, ενώ έγραψε αρκετά από τα τραγούδια του συγκροτήματος.


Ο Taylor Hawkins συμμετείχε σε ορισμένες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του συγκροτήματος, όπως το «Learn to Fly» ή το «Best of You».

Σύμφωνα με το Variety, οι Foo Fighters ακύρωσαν την υπόλοιπη περιοδεία τους στη Νότια Αμερική, ωστόσο αναμένεται να εμφανιστούν στα βραβεία Grammy στις 3 Απριλίου.

Καθώς η είδηση του θανάτου του Hawkins έφτασε στο φεστιβάλ Estéreo Picnic στην Κολομβία, τοποθετήθηκαν κεριά στη σκηνή προς τιμήν του.



Με πληροφορίες από: Variety