Breaking News

Will Smith σε Chris Rock: «Σου ζητώ δημόσια συγγνώμη, ήμουν εκτός ορίων... Ντρέπομαι» (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μέσα από ανάρτησή του στο Instagram, o Will Smith ζήτησε δημόσια συγγνώμη για την έκρηξή του στην απονομή των βραβείων Όσκαρ.

Στην 94η απονομή των βραβείων Όσκαρ, ο Chris Rock έκανε ένα χοντροκομμένο αστείο για την εμφάνιση της Jada Pinkett Smith, συζύγου του Will Smith, η οποία δίνει μάχη με μια αυτοάνοση διαταραχή που προκαλεί τριχόπτωση, την αλωπεκία. Ο Will Smith - ο οποίος κέρδισε το βραβείο Α' Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία «King Richard» - ανέβηκε στη σκηνή και χαστούκισε τον Chris Rock, τον οποίο «στόλισε» και με αρκετά «γαλλικά»...

Τη Δευτέρα (αργά το βράδυ, ώρα Ελλάδος), ο Will Smith έκανε ανάρτηση στο Instagram, στην οποία έγραψε:

«Η βία σε όλες τις μορφές της είναι δηλητηριώδης και καταστροφική. Η συμπεριφορά μου στα χθεσινά βραβεία Όσκαρ ήταν απαράδεκτη και αδικαιολόγητη. Τα αστεία σε βάρος μου είναι μέρος της δουλειάς, αλλά ένα αστείο για την ιατρική κατάσταση της Jada ήταν υπερβολικό για μένα και αντέδρασα συναισθηματικά.

Θα ήθελα να σου ζητήσω δημόσια συγγνώμη, Chris. Ήμουν εκτός ορίων και έκανα λάθος. Ντρέπομαι και οι πράξεις μου δεν ήταν ενδεικτικές του άντρα που θέλω να είμαι. Δεν υπάρχει χώρος για βία σε έναν κόσμο αγάπης και καλοσύνης.
 
Θα ήθελα, επίσης, να ζητήσω συγγνώμη από την Ακαδημία, τους παραγωγούς της τελετής, όλους τους παρευρισκόμενους και όλους όσους παρακολουθούσαν σε ολόκληρο τον κόσμο. Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από την οικογένεια Williams και την οικογένειά μου στην ταινία King Richard. Λυπάμαι βαθιά που η συμπεριφορά μου έχει κηλιδώσει αυτό, που ήταν ένα κατά τα άλλα υπέροχο ταξίδι για όλους μας.
 
Είμαι ένα έργο σε εξέλιξη.

Με εκτίμηση,

Will»