Breaking News

Χ. Παππά: Το τρυφερό σχόλιο και η βραδινή έξοδος με το γιο της και την Άννα Μπεζάν μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Άννα Μπεζάν ανακοίνωσε πρόσφατα στο Instagram ότι περιμένει το πρώτο της παιδί, καρπό του έpωτά της με τον Δημήτρη Παππά, το γιο της ηθοποιού Χριστίνας Παππά.

Στην ανάρτηση της Άννας Μπεζάν, η Χριστίνα Παππά είχε σχολιάσει: «Μου αρέσει, που είχα κάνει like χωρίς να διαβάσω το κείμενο και χωρίς να δώσω σημάδια! Πάλι καλά που υπάρχουν οι δημοσιογράφοι! Μπράβο παιδιά!! Η super grandmother Christina σας αγαπάει πολύ!».

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Παππάς σχολίασε: «Μου έχεις κάνει το μεγαλύτερο δώρο της ζωής! Ένας πατέρας αγαπά, φροντίζει, είναι βράχος για την οικογένεια του! Είστε όλα αυτά για μένα και τόσα ακόμα παραπάνω! I Love you much...».

Η Χριστίνα Παππά έκανε story στο Instagram από τη χθεσινοβραδινή (Παρασκευή, 4/3) έξοδό της με την Άννα Μπεζάν και το γιο της.

«Ό,τι πιο πολύτιμο και ό,τι πιο όμορφο υπάρχει στη ζωή μου! Για σένα ζω και αναπνέω Δημήτρη Παππά! Άννα μου θα είσαι η κόρη που δεν είχα ποτέ! Να είστε πάντα ευτυχισμένοι!!!», έγραψε η γνωστή ηθοποιός.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες.