Breaking News

Άγιος Παΐσιος, από τα Φάρασα στον Ουρανό: Επεισόδιο 9 (τελευταίο 1ου κύκλου)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πέμπτη 7/4/22 - Επεισόδιο 9: Ο Αρσένιος, ακολουθώντας τη συμβουλή του Γέροντα Κυρίλλου, επιστρέφει στο σπίτι του για να βοηθήσει την οικογένειά του να ανταποκριθεί στον καθημερινό αγώνα και να φτιάξει την προίκα της μικρής αδελφής του, της Χριστίνας. Μένει στην Κόνιτσα και δουλεύει σκληρά για τρία χρόνια. Έχοντας εκπληρώσει όλες τις υποχρεώσεις απέναντι στην οικογένειά του, φεύγει οριστικά για το Άγιον Όρος...

Πηγαίνει στην Ιερά Μονή Εσφιγμένου και υπό την καθοδήγηση του Ηγούμενου Καλλίνικου ο νεαρός δόκιμος ακολουθεί την πνευματική ζωή. Διακρίνεται για τον μεγάλο του ζήλο, τη θυσιαστική του αγάπη, την ταπείνωση και το πνεύμα αγάπης που έχει για όλους τους αδελφούς. Μάλιστα, υπομένει αγόγγυστα τη σκληρή συμπεριφορά ενός σκληρού μοναχού. Τελικά, γίνεται μικρόσχημος μοναχός και παίρνει το όνομα Παΐσιος. Αποχαιρετά τη μητέρα του στέλνοντάς της μια φωτογραφία του και ένα ποίημά του, στο οποίο περιγράφει τον μεγάλο του πόθo για την πνευματική ζωή, για να της πει ότι μητέρα του από εδώ και πέρα θα είναι η Παναγία...

Όλα τα βίντεο της σειράς αφαιρέθηκαν από το web του Mega

Η σειρά προβλήθηκε σε επανάληψη τη Μ. Εβδομάδα (18/4 και μετά). Τα βίντεο παρέμειναν online στο web του Mega μέχρι τις 28 Απριλίου 2022 και κατόπιν αφαιρέθηκαν για λόγους τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Για την αρχική σελίδα "Άγιος Παΐσιος" πατήστε ΕΔΩ
9
FOTIOS είπε...

Πως ειναι ολοκληρο το επεισοδιο αφου δεν το δειχνει;

Κατερινα είπε...

Αφαιρεσαν ολα τα επεισοδια απο το web του mega λογω πνευματικων δικαιωματων. Θα τα δειξουν ολα σε επαναληψη?

Ανώνυμος είπε...

Πώς θα μπορέσω να δω το (9)τελευταίο επεισόδιο;Έχω δει όλα τα άλλα εκτός από αυτό!

Ανώνυμος είπε...

Από Greek Web TV: Υπήρχε ανακοίνωση εδώ και καιρό ότι τα επεισόδια θα είναι διαθέσιμα μέχρι τις 8 Απριλίου. Το Mega έχει αφαιρέσει τα βίντεο. Το ίδιο είχε γίνει και με τη σειρά "Σιωπηλός Δρόμος". Η σειρά "Άγιος Παΐσιος" θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν και τότε θα ανεβούν τα νέα επεισόδια.

simeon είπε...

Κάποιοι άνθρωποι δεν είδαν την ανακοίνωση αυτή. Ρωτάω δεν θα δούμε το τελευταίο επεισόδιο του 1ου κύκλου;

Ανώνυμος είπε...

https://www.facebook.com/100039712104251/videos/692072918878701/

Ανώνυμος είπε...

Το link δε λειτουργεί πλέον, υπάρχει κάποιο άλλο;

Gregory είπε...

Τι εννοεί λόγο πνευματικών δικαιωμάτων , δεν είναι σειρά του MEGA , δεν έχει το κανάλι τα πνευματικά δικαιώματα για να το δείχνει ?!

Alex είπε...

Πώς μπορώ να δω το 9ο το τελευταίο επεισόδιο;

» Σχολιάστε